Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mada956

hurtownia,producent odzieży

Polecane posty

witam,poszukuję hurtowni i producentów odzieży damskiej,torebek,dodatków oraz obuwia. Interesuje mnie wszystko co jest,modne,na czasie,co się sprzedaje dla kobiet w różnym wieku. Ubrania oraz dodatki mają być do butiku,więc interesują mnie oryginalne i wyjątkowe ubrania tylko dobrej jakości. Proszę o namiary oraz oferty katalogu ze zdjęciami i cenami. Ponieważ mieszkam w woj.Dolnośląskim interesowałaby mnie bardziej sprzedaż wysyłkowa. Proszę kierować oferty na maila: jane.cook@onet.pl pozdrawiam;));**

Gość gość
Hej, ostatnio przenieśliśmy nasz butik do znacznie większego lokalu w związku z czym postanowiliśmy, że poszerzymy również i ofertę. W związku z czym poszukuję producenta odzieży w jak najwyższej jakości, kogo jesteście w stanie polecić?

Gość gość
Bardzo porządne ciuszki i to w ogromnej ilości szyli dla mnie http://ariadnasc.pl/ . Wychodzę z założenia, że o wiele lepiej jest zainwestować w jakość niż oszczędzać na chińszczyźnie – w końcu nasi klienci mają być jak najbardziej zadowoleni, prawda? Przedstawiłam im swoje projekty, które następnie zostały zrealizowane i to w mgnieniu oka. Nie wspominając o klientach, którzy zawsze pytają o ciuchy, które oferujemy ze szwalni Ariadna.

Ja zaczęłam kupować na www.hurtmodadamska.pl tanio , jakość super kupować można pojedynczo polecam

Gość gość
A nie lepiej zastanowić się nad własną linią ubrań? Może akurat wymyśliłabyś coś nowego i oryginalnego? Ja od kilku miesięcy współpracuję ze szwalnią www.elastic.com.pl i tworzymy bardzo fajne ubrania.

Gość gość
Ja natomiast zastanawiam się nad produkcją ubrań i akcesoriów. Co o tym sądzisz? Mam już kontakt ze szwalnią i firmą www.dkal.pl, która dostarcza dodatki kaletnicze. Wydaje mi się, że w mojej lokalizacji jest zapotrzebowanie na tego typu usługi.

Gość Vogo Trade

Witaj,
Zajmujemy się organizacją produkcji odzieży w krajach Azjatyckich. Dzięki doświadczeniu w branży odzieżowej oraz współpracy z wieloma fabrykami, przygotujemy dla Ciebie bardzo korzystną, indywidualną ofertę produkcji odzieży (w oparciu o szczegółowe pliki technologiczne oraz wskazanie zamawianej ilości).

www.vogotrade.com