Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 25 kg nadwagi, od wczoraj zaczęłam ćwiczyć, kiedy schudnę ?

Polecane posty

Gość gość

Zaczelam na poczatku w domu od przysiadów , skakanki , zamówilam sobie tez rower jutro powinna przyjsc paczka, mama zamiar jezdzic nawet w zime dopoki nie bedzie śniegu i lodu :) Powiem wam, ze jak sie cos robi to faktycznie sie podnosi nastroj, mimo ze dzis mnie wszystko strasznie boli zwłaszcza nogi i rece to dobrze sie czuje :P Niestety nie mam zadnego wsparcia, matka nie akceptuje ''diet'', uwaza ze diety są anorektyczek i wariatek, wiec niestety polowe obiadu dałam psu :O

Gość gość
Ja jestem facetem 181 cm i 67kg, raczej jadam zdroeo, zamiast chipsów gruszke czu jabłko i dużo spsceruje, lubię ruch, zamiast jechać z oracy tramwajem 10 minut, wolę 45 min maszeriwac. Nie nadtawiaj się od razu na nie wiadomo co, najważniejsze żebyś już nie prrzybierala, to befzie sukces

Gość gość
Nie przytyłas w miesiąc 25kg. Więc nie licz ze zaraz schudniesz. Cierpliwość sumienność pozwala dotrzeć do celu

Gość gość
Stracisz tę nadwagę za rok. I od dziś wbijaj sobie do głowy, że nie jesteś na diecie, tylko całkowicie zmieniasz styl życia i sposób odżywiania. Dieta kojarzy się zawsze z czym tymczasowym, natomiast by trwale zgubić wagę i zachować figurę, trzeba sobie jasno powiedzieć, że zmiana ma być radykalna i do końca życia. To, co jadlas, szczególnie w nadmiarze, utuczyło Cię. Przemyśl swoje grzeszki zywieniowe i unikaj ich. Zacznij się ruszac. Zamiast serialu, komputera- godzina dziennie marszu. 5 malych porcji dziennie, by organizm nie byl zagrozony glodówką, wtedy odda zbędne zapasy. Owszem radykalne diety są szkodliwe i wyniszczające, ale nadmierne obżarstwo jest również szkodliwe. Najtrudniej znaleźć zdrowy umiar:) Wierz mi, możesz schudnąć trwałe i nie popsuć sobie ciała zbyt szybkim odchudzaniem. Dlatego napisałam o roku, by ciało przyzwyczajalo się do zmiany, mięśnie i skóra nie sflaczaly. Rozsądne odżywianie i codzienny ruch, by ciało było sprężyste. Bliska osoba z rodziny schudła trwałe 30kg kilkanaście lat temu. Utrzymuje wagę i figurę. Wspieram Cię i przytulam . Walcz i nie poddawaj się!

Na początek tego typu trening jest ok. Rozruszasz się. Trzeba go jednak będzie z czasem modyfikować. Co do diety - to lepiej zmień styl życia. Nie ograniczaj ostro kalorii na starcie. Schudniesz wolniej ale trwalej. Pewnie nie przytyłaś w tydzień - dlatego rozłóż zrzucenie nadwagi na etapy. Myślę, że w 8 miesięcy na spokojnie pozbedziesz się otyłości i jak przeprowadzisz to z głową to unikniesz efektu jojo.

Gość Iczi
Poczytaj i obejrzyj na youtube wyklady prof. Zięby - Ukryte terapie

Gość Iczi
Odstaw cukier , cukierki , Ogranicz weglowodany do warzyw i malej ilosci ziemiakow . Jedz jajka , Mieso nie za chude . Nie boj sie tluszczu zwierzecego , unikaj tluszczu roslinnego . Jedz kiszonki

Gość zdrowieprzedewszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex, Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne normalne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość gość Karina Nowak
Nie wiem czy zrzucanie na raz, jednym ciągiem 25 kg nie powoduje, że będziesz miała nadmiaru skóry, dużo zależy od czasu w jakim zamierzasz to robić. Bo ja zrzuciłam 12 kg w 3 miesiące stosując Foreverslim i nie ukrywam, że uważałam to tempo za graniczną możliwość dla mojego organizmu

Gość gość Teresa Anioła
Ja przykładowo 14 kg przy diecie, stosowaniu regularnie Foreverslim oraz systematycznych ćwiczeniach zrzuciłam w 3 miesiące... więc 25... to liczyłabym do pół roku

Gość gość
adipex retard kasia8807@vp.pl spadek wagi gwarantowany:)

Nie łykaj tabletek tak jak kilka osób powyżej do nich przekonuje. Są Ci całkowicie niepotrzebne. Ja bym Ci proponowała trening 3 razy w tygodniu (dowolny, ale kardio - czyli bieg, rower, orbitrek, itd.) po 45-60min. Odradzam więcej, bo jak przyzwyczaisz organizm do pewnego wysiłku to później trzeba będzie albo zwiększyć obciążenie albo czas ćwiczeń, by organizm pracował na większych obrotach. Tak samo z jedzeniem. Oblicz sobie jaką masz podstawową przemianę materii - PPM - (wzorów znajdziesz mnóstwo w sieci - choćby na wikipedii), przemnóż wynik przez 1,4 i staraj się jeść mniej więcej wartość srodkową pomiędzy PPM, a tym co wyjdzie z przemnożenia czyli np PPM 1500kcal * 1,4 = 2100kcal. To zacznij od 1800kcal. Z czasem trochę zmniejszysz tą wartość ale nie od razu - z tego samego powodu co ćwiczenia. Powodzenia :)

Gość gość
ja zaczęłam chudnać dopiero po miesiącu, ale same ćwiczenia nic ci nie dadzą musisz ograniczyć wp*****lanie

Gość gość
Po około miesiącu powinnaś odczuć pierwsze efekty, po trzech zacznie to być zauważalne dla otoczenia. W odchudzaniu najważniejsza jest konsekwencja, a nie nagłe spektakularne efekty. To jabłko i ten spacer przez 365 dni w roku da Ci więcej niż superpiguła i drogi trening obwodowy na siłowni przez tydzień.

Gość gość Abba fanka
U mnie 19 kg padło po 4 miesiącach, ale połączenie diety, ćwiczęń i foreverslim

Gość Bożena b2
Ja bym radziła do tego dołożyć dietę i jakiś środek wspomagający by się przydał... ja na przykład stosowałam Foreverslim.... bo nie wiem jak spalać będziesz 1000 kcal, a zjadać 3500 to ćwiczenia nic ci nie dadzą... nadal będziesz tyła, tyle że odrobinę wolniej

To kiedy schudniesz zależy od ciebie, jak i od wielu innych czynników np. regularne ćwiczenia oraz dieta. Jeśli chcesz jakieś rady dotyczące odchudzania polecam panią Patrycję Tłustochowicz, możesz się z nią skontaktować on-line jak i telefonicznie. Mi wyczerpująco odpowiedziała na nurtujące mnie pytania. Podsyłam Ci jej stronkę --> http://zawszezgrabna.pl/ , mam nadzieję, że zrzucisz upragnioną ilość kilogramów w jak najkrótszym czasie :)

Gość zulio99
Jasne że tak to ile schudniesz i kiedy to zależy od Ciebie;) ja odchudzam się już 3 miesiąc wraz z suplementacją African Mango http://afrikanmago.pl zmniejszył moje łaknienie ;) co bardzo mi pomogło bo tak nie myślałam o jedzeniu!

Gość ZdrowiePrzedeWszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex, Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne normalne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość gość
o matko nie można postu o odchudzaniu dodać bo tylko reklamy nie ma normalnych ludzi.....