Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój pies do occennyyyyyyy.....

Polecane posty

Gość gość
to ty co biednego psa na lancuchu trzymasz

Gość gość
mateuszu po raz kolejny apeluje: uwolnij aresa z łańcucha. i nie kłam że go spuszczasz bo na filmach na których na chwilke zwracasz mu wolność wyraźnie widać przy małej brudnej budzie ten krótki łańcuch na którym był na pierwszym filmie.dopiero po krytyce tego sadyzmu skasowałeś ten film i skłamałeś że pies jest wolny.

Gość gość
zrozum że przez wiekszośc dnia biega luzem czemu mi nie wierzysz zrozum

Gość gość
caly czas ma biegac luzem , nie sciemniaj ze przez wiekszosc dnia biega , bude mu zbij porzadna , wstydu nie masz w takich warunkach psa trzymac !

Gość gość
caly czas ma biegac luzem , nie sciemniaj ze przez wiekszosc dnia biega , bude mu zbij porzadna , wstydu nie masz w takich warunkach psa trzymac !

Gość gość
PS mój ojciec ją zrobił jest porządna zrozum to bo mój ojciec od 20 lat robi w stolarstwie wiec nie wmawiaj mi że buda jest licha ps on jest tylko zapięty gdy jest brama otwarta żeby na drogę nie wybiegł co ma wybiec na drogę by go auto rozjechało tego chcesz?

Gość gość
zrozum poj** zrozum że przez wiekszosc dnia Ares musi pilnowac naszej willi niech to do ciebie wreszcie dotrze frajerze przygłupie P.s.i nie musi nic jeść bo ma pilnować.

Gość gość
normalni ludzie trzymaja psy luzem i maja bramy , otwieraja je i zamykaja i nie mecza psa nie uwiazuja na lancuchu

Gość gość
13:40 dobrze wiesz że to twój ostatni wpis więc o co ci chodzi lecz się

Gość gość
13:42 nie podszywaj sie pode mnie skurwysynu P.s. zrozum poj** zrozum że przez wiekszosc dnia Ares musi pilnowac naszej willi niech to do ciebie wreszcie dotrze frajerze przygłupie

Gość gość
Przecież dobrze wiesz że ten twój ostatni wpis to ty piszesz co jesteś jakiś chory że wydaje ci się że jesteś mną? Żałosne :-o

Gość gość
Zrozum zrozum to wreszcie. Ares to mój pies i musi mi służyć P.s.kiedy to do Ciebie dotrze

Gość gość
biedny pies

Gość gość
zrozum poj** zrozum że przez wiekszosc dnia Ares musi pilnowac naszej willi niech to do ciebie wreszcie dotrze frajerze przygłupie

Gość gość
dobrze wiesz ze to twoje wpisy ps usyunałem wszystkie filmiki

Gość gość
14:03 wydaje ci sie ze jestes mna? P.s. zrozum poj** zrozum że przez wiekszosc dnia Ares musi pilnowac naszej willi niech to do ciebie wreszcie dotrze frajerze przygłupie

Gość gość
ten osatni wpis to ty piszesz nie ja dobrze o tym wiesz

Gość gość
Przecież dobrze wiesz że ten twój ostatni wpis to ty piszesz co jesteś jakiś chory że wydaje ci się że jesteś mną? Żałosne