Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

exx

Polecane posty

Gość gość
Studzia ty naprawdę sens życia tylko w tym swoim debilu widzisz?:o nie masz własnego życia, zainteresowań, pasji? ciągle tylko od lat o jednym i tym samym p*********z i mimo że cie w h/uj/a robi, szmaci cie jak dziffke, gnoi, choćby cie nawet publicznie o/s/r/a/ł to ty i tak za nim dalej będziesz latać. Ty jesteś nie normalna:o albo jakaś strasznie spatolona, niedowartościowana, desperatka która żyć bez tego debila nie potrafi, pewnie masz myślenie że nigdy innnego już nie znajdziesz, że już nigdy inny cie nie będzie chciał, dlatego robisz wszystko co ten debil chce byle tylko dalej go mieć przy sobie i oczywiście doić z hajsu, ogólnie przyyj****a jesteś :o Weź sie ogarnij dziewczyno wreszcie i miej wreszcie szacunek do siebie, bo nie dość że on cie zeszmaca to ty jeszcze samą siebie powtórnie.

O co Ci kurfa biega co? Ja za nim nie latam, to skończony temat, nie chce z nim BYĆ. Ale jednak nie życzę mu też źle, wręcz przeciwnie by nabrał pokory i miał szacunek dla innych ludzi, bo nie jest niczyim panem. Chce żeby wiedział, że nie wolno pomiatać ludźmi. Gdy zauważę, że jest w nim zmiana będę utrzymywać z nim kontakt, bo ja nikogo nie przekreślam. Wybaczyłam mu to co mi zrobił, co do mnie mówił! Nigdy nie będę się mścić za to, jedyne co pozostaje to modlić się za tego czlowieka, bo po ludzku ciężko przemówić do niego, ani prośbą ani groźbą się nie da...

Gość gość
taa temat skończony a ciągle o nim p**********, ciągle o nim myślisz, on ciągle jest całym twoim życiem i sensem wszystkiego

bo widzę, że on ma problem! co Ty byś gościu zrobił? Olał i zapomniał? a może warto pomóc jakiemuś człowiekowi. nie chce z nim być, to jest oczywiste, ja nawet go nie kocham! Chce pomóc mu, żeby zrozumiał, że należy być człowiekiem pokornym, a nie pysznym, bo pycha to wizytówka szatana!

Gość gość
jasne Studzia jasne:o