Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cucci_D

Czy któraś ma sporo młodszego męża?

Polecane posty

Gość Cucci_D

Minimum 5 lat,ale bardziej chodzi mi o 7 i więcej.Ile razem jesteście i czy taki związek zdaje egZamin?

Gość zona mlodszego
Ja mam meza mlodszego o 8 lat. Razem jestesmy od 14 lat. Na chwile obecna ja lada dzien koncze 40, on 32. Nie zaluje tej decyzji, choc latwo nie bylo. :)

Gość Pawie piórko
zona mlodszego dziś Opowiedz(cie) o tym proszę. Ja jestem dopiero "początkująca", ale różnica jest straszna, bo 11 lat. On ma 25... Dbacie szczególnie o młody wygląd?

Gość gdzie tam
straszna :) U nas 16 lat. Zaczęliśmy być ze sobą jak miał 25 lat a ja 41. Jesteśmy ze sobą 5 lat teraz

Gość żona młodszego
Poznałam mojego męża jak był nastolatkiem, przez przypadek, kilka razy na siebie wpadaliśmy, w końcu się umówiliśmy. Początkowo nie wiedziałam ile ma lat, nie rozmawialiśmy o tym, wyglądał dość dojrzale :) Zarost, zachowanie :) Dowiedziałam się po kilku miesiącach jak już się zakochiwałam :) Chodził do szkoły w której miałam spotkanie z kadrą pedagogiczną :) Głupie aż śmieszne :) No ale udało się, choć był opór ze strony jego rodziny. Jeśli chodzi o wygląd to wyglądamy jak rówieśnicy, zawsze wyglądałam sporo młodziej, styl ubierania też mam dość swobodny, młodzieżowy. Od kilku lat więcej ćwiczę, ale głównie chodzi mi o formę ;) czas jednak mija... Nie myślę raczej o tym co będzie za parę lat, bo jestem szczęśliwa w tym związku :) I Tobie też życzę powodzenia, trzeba spróbować, bo co jeśli to miłość Twojego życia?

Gość gość
taki związek nie ma szans ! tylko w młodości starsza kobieta zaimponuje i "nauczy" małolata. Kiedy on będzie miał 45-50 będzie ustatkowany i z ogromnym apetytem na młode mięso, a WY 60 letnie stare próchno ... hahahaha , osobiście znam kilka takich przykładów, żaden nie przetrwał wieku średniego. Ale co kobieta użyła to użyła, dalej te kobiety siedzą na portalach randkowych z ustawnym kryterium wiekowym swoich synów i dalej łowią młodszych...

Gość gość
Jestes taka kobieta, bo brzmisz zgorzkniale... albo zostalas zostawiona dla starszej... A jesli jestes facetem, to nie mierz innych swoja miara...

Gość gość
Jak można tym młodym mężczyznom marnować życie. Stare raszple wykorzystują swoją przewagę doświadczenia i wyrachowania. Potem żadna normalna dziewczyna nie będzie chciała takiego jak się dowie, że był z taką starą. Że ma coś z głową. Mam syna i gdyby przeprowadził jakąś starą pudernicę do domu chyba bym babie przywaliła w ten pusty łeb. Ohydne babsztyle jakie to niesmaczne.

Gość gość
Jestes taka kobieta, bo brzmisz zgorzkniale... albo zostalas zostawiona dla starszej... A jesli jestes facetem, to nie mierz innych swoja miara... xxx widzę Twoje zwątpienie - słaby psycholog z Ciebie :) Życie Kochana... ZYCIE

Gość gość
a mówią, że pedofilia dotyczy tylko mężczyzn :-o

Gość gość
Tak, tak oczywiście... a podtatusiałym panom pukającym panienki 20 lat młodsze przyklaskujecie bo są tacy świetni... hipokryci!

Gość podtatusiały pan
ja pukam 20 lat młodsze, stać mnie :P, zapomniałaś swoje miejsce w szeregu naczelnych, to ja jestem samcem :D A Ty kobieto do garów !! :classic_cool:

Gość gość
oj dziecko dziecko z ciebie taki starszy pan ktorego stac jak ze mnie baletnica lekcje odrobiles?

Gość gość
W sumie co prawda to prawda 90% gatunków to samiec pełni dominującą rolę.

Gość podtatusiały pan
oj dziecko dziecko z ciebie taki starszy pan ktorego stac jak ze mnie baletnica lekcje odrobiles? xx nie chcesz to nie wierz :) Myślisz, że jak używam emotikonek to nie mam 50+ ? :) Oczywiście post napisałem z sarkazmem, aby pryncypialnie zachować meritum topicu. Nie wszyscy czytelnicy caffe to zapryszczone małolaty :) pozdrowionka 👄

Gość gość
Haha ..:P Fakt te przykłady 16-20 lat starsza kobieta ... to albo potrzebuje jeszcze mamusi -taki 18-25 albo jak starszy to po prostu żigolak chcący wygodnie żyć na tyłku starej baby . No posłuchajcie czy normalny 20 latek chce sie wiązać na stałe z 40 latką ? :)

Gość gość
ale tu sie nie ma co oburzać, bo takie są fakty. 18-25 latkowi starsza kobieta zaimponuje doświadczeniem życiowym, seksualnym, pozycją, kasą itp. I obracanie starszej czyli bardziej wymagającej partnerki jest zwyczajnie wyzwaniem dla takiego faceta i powodem do domu. Tylko tak szczerze, znacie chociaż jeden przypadek, gdzie 40 latek jest nadal zauroczony w swojej 50-letniej partnerce? Marnujecie na własne życzenie swoje względnie młode lata. Zamiast poznać kogoś ze swojej kategorii to bawicie się w mamuśki i spędzicie starość samotnie

Gość gość
Zamiast poznać kogoś ze swojej kategorii to bawicie się w mamuśki i spędzicie starość samotnie xxxxxx dokładnie tak, i w 100% potwierdzone :)

Gość Cucci_D
Załozylam ten temat z konkretnym pytaniem i adresowany jest do kobiet w takich związkach. Cała reszte która tu jest po to żeby hejtowac,obrażać i się wymadrzac proszę o nie udzielanie sie.Swoja droga niezla hipokryzja : facet może być z młodsza o 20 lat i to ok,a kobieta mająca 10-15 lat młodszego to pedofil itd.To my żyjemy dluzej panowie, nie mamy problemów z erekcja i przynajmniej w tym kraju wyglądamy lepiej a nie brzuchy piwne i łysizny już ok 30

Gość gość
Swoja droga niezla hipokryzja : facet może być z młodsza o 20 lat i to ok,a kobieta mająca 10-15 lat młodszego to pedofil xx jeżeli cię stać utrzymywać 20 lat młodszego żigolaka to jak najbardziej. Zauważ, że kobiety 20 lat młodsze od facetów pławią się w luksusach, na jachtach i innych kawiorach. A co ty możesz zaoferować temu małolatowi oprócz darmowej roochanki, pobzyka i za kilka, kilkanaście lat, kiedy zmądrzeje puści cię luzem i zmieni na mniej wyeksploatowany model. Taka natura facetów :)

Gość gość
Powyżej ...jak 30 latka ciagnie do wyra gimnazjaliste to jest to zboczenie i są na to sankcje karne . A co do facetów -tak bywa są izapuszczeni bardzo lecz też owe dojrzałe panie też mają ,obwisłe cyce brzuchy jak kangurzyce, zmarszczki zniszcozne włosy i w numerkach z wyposzczonym naiwnym 20 latkiem szukaja odbudowy własnej wartości... :D A gówniarzowi w tym wieku wsio ryba czy baba taka czy owaka -byleby mógł por****ć . Taka prawda oni wtedy są mało wybredni :P Ale czy to powód do dumy wiązanie sie z chłopaczkiem który myśli jeszcze "interesem" :P

Gość gość
faceci biorący dużo młodsze kobiety, to zwykle ustabilizowani goście, najczęściej waściele firm, którzy pławią się w luksusie, a laseczki na to są łase ;-) Taki gość nie wie już co z kasą robić to korzysta z młodego ciałka, a chętnych bez liku. Co Ty zaoferujesz takiemu kochankowi, poza oczywiście seksem, który po kilku latach mu się znudzi?

Gość Cucci_D
ja nie lece na 20 lat mlodszych bo bym musiala brac chlopaczka z gimnazjum:/ i nigdy nie bede zadnego faceta utrzymywac dla twojej wiadomosci sa jeszcz na tym swiecie uczucia,przyjazn, milosc itd i mam na mysli kiedy para z roznica wieku z ich powodu jest ze soba a nie z powodu sponsoringu czy innych materialnych aspektow dla twojej tez wiadomosci wygladam mlodziej od 90% mlodszych o te 4-5 lat ode mnie, ot dobre geny:) moge miec i starszego i mlodszego i nie z powodu kasy w sumie to szkoda mi ludzi takich jak Ty nie wierzacych w zadne wartosci

Gość Cucci_D
a i gowno prawda ze te 20 lat mlodsze sa z bogaczami i plywaja jachtami mowie o zwyklych ludziach, opar gdzie facet jest sporo starszy jest wcale nie malo i wkurza mnie ze w odwrotna str juz jest bulwers co do wygladu kobiet: znam wiele atrakcyjnych 40 latek, zgrabnych i zadbanych a facetow 40 latkow przystojnych, prawie wcale dla swojego komfortu nie lubie duzej roznicy wieku, w zadna strone, ale szczerze mowiac widze sie z mlodszym( 2-4 lata) bardziej bo ci w moim wieku wygladaja duzo starzej niz ja najczesciej a temat zalozylam z ciekawosci i inspirujac sie jedna znajoma para z roznica wieku 13 lat ( ona starsza)

Gość gość
Jestem z duzo mlodszym i nie mysle co bedzie kiedys tam.Mialam meza rownolatka i co?rozwod. Rozstanie moze zdarzyc sie kazdej parze:mlodszej/starszej/rownolatkom.

Gość gość
Po co dyskutujecie z tymi ćwierćgłówkami? Olewajcie, olewajcie...

Gość gość
Ja tam jakoś nie lecę na młodszych, jak już to maxymalnie 2, 3 lata mógłby być młodszy, ale najchetniej to bym sie zwiazała ze starszym

Gość gość
autorka swoimi ostatnimi wpisami potwierdziła tylko swój niedorozwinięty umysł, poziom gimbazy. Miłość uczucia, ile ty masz lat... hahahaa... Już ci tu wszyscy powiedzieli, że nie ma szans na trwały związek i nikt nie zna takiego, który dotrwałby do wieku średniego. Facet to facet, znudzisz mu się jak osiągnie wiek w którym rówieśniczka jego to będzie stara baba, a ty będziesz już dużo starszą raszplą, natury nie oszukasz, młodszy facet nie akceptuję twoich zmarszczek i kangurzego podbrzusza :) Ale ty będziesz kochać, a później odłączysz do grona użalających się i pijących jadem kobiet na kafe, jacy to faceci są bee :). Niestety zostaną ci tylko ochłapy, albo samotność do końca życia :)

Gość gość
Ludzie, skad Was tyle agresji slownej? Smutno się czyta niektóre komentarze. Raszpla, pudernica, prochno? Sama jestem po 40 i nie chciałabym mieć znacznie młodszego mężczyzny i nie o to chodzi bym broniła takich związków. Po prostu nie oceniam. Ludzie mają prawo do wyboru i to jest ich prywatna sprawa. Można się wypowiedzieć w swoim imieniu ale żeby od razu obrażać i wyzywać? Smutne..

Gość gość
to nie jest żadna agresja :) - to styl tego forum (pewnie jesteś tu nowa) :) Autorka zadała pytanie, ludzie jej odpowiadają a ona dalej swoje. Nikt jej nie odpowie pozytywnie, bo takich ludzi w takich związkach najzwyczajniej nie ma.