Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlugo czekalyscie na oswiadczyny?

Polecane posty

Gość gość

Ja juz 5 lat a mam 30lat. Rozmawiamy o przyszlosci i dzieciach, ale do tej pory nie doczekalam sie oswiadczyn. Ile mozna czekac?

Gość gość
Nie czekam, bo do niczego mi to nie potrzebne. Glupi wymysl. Jestesmy razem 10 lat i szczesliwi.

Gość poli33
mi mąż oświadczył się po 5 miesiącach bycie razem,miałam 18 lat...20 jak wzięliśmy ślub,teraz jesteśmy 13 lat szczęśliwym małżeństwem :)

Gość Haze
Nie czekałam. Oświadczył się po niecałym roku związku, z zaskoczenia. Ślub też wzięliśmy szybko.

Gość poli33
dodam,że nie zaliczyliśmy wpadki,do teraz nie mamy dzieci bo ja nie chcę a na ten temat weszłam z ogólnego a tam nie widać w jakim dziale jest temat

Gość gość
Jak przez 5 msc mozna kogos poznac? Szczegolnie gdy pewnie spotykaliscie sie pewnie 1 -2 w tygodniu.

Gość gość
nie czekalam, maz oswiadczyl mi sie po roku znajomosci, dla mnie bylo to zupelne zaskoczenie bo to raczej taki facet z tych "nieromantycznych" (tak jak ja). Teraz juz 3 lata po slubie

Gość gość
7 lat, ale byliśmy ze sobą od 15r.ż

Gość gość
Po tygodni bycia razem :D W tym roku będzie nasza 10 rocznica ślubu (razem 12 lat) :P

Gość gość
18:19 A skąd Ty wiesz z jaką częstotliwością ktos sie spotykał??? Moj maz oświadczył mi sie rowniez po takim czasie i jesteśmy juz długooo ze soba szczęśliwi. Jakie poznać kogos...tego sie nigdy nie da zrobic na 100% bo ludzie sie zmieniają wraz z wiekiem. A tak swoja droga przeciez tego kwiatu pol światu a ja nie musze byc z jednym jedynym. Śluby cywilne tez sa :P hahah

Gość gość
Ja mam 28l. Męża poznałam 6 lat temu oświadczyny w 2013r oświadczyny w 2016 roku ślub :) ale ogólnie mówiąc mogłam poczekać dłużej,ślub to taka formalna sprawa ważne żeby było wam dobrze

Gość gość
Po 1 roku i 4 mcach. Facet mial dwa dlugie zwiazki i rozstawal sie bo one chcialy slubu. A ja nie chcialam i nawet dzieci nie chce i mam konkretny charakter i prosze, oswiadczyny.

Gość poli33
gość 18:19--> ja od pierwszej randki wiedziałam,,że on zostanie moim mężem..to się czuje

Gość gość
6 lat i 5 msc

Gość gość
W jakich okolicznosciach sie wam oswiadczyl?

Gość gość
w niezwykłych okolicznościach dzikiej przyrody

Gość gość
rok.

Gość gość
U nas rok i 8 miesięcy. Ale nigdy nie gadalam nic o "slubach i dzieciach" bo młoda byłam jak się poznaliśmy, 19 lat :-P Oświadczył się z zaskoczenia :-) teraz już po ślubie 4 lata, dziecko.. żyjemy sobie spokojnie :-) razem ponad 8 lat :-)

Gość gośćlaluna
Czesc,ja czekalam5lat,po roku byl slub,ja z dzieckiem,on bez dzieci,niewiem moze to powod czekania,nie latwo podjac decyzje na cale zycie,moim zdaniem kiedy jest sie doroslymtakie dwadziescia pare lat pod trzydziestke blizej,to nie warto czekac latami rok dwa starczy wiedziec ze to juz to,ale jak tacy mlodzi to zawsze czas jest by poczekac,my mamy po40 i zalujemy ze tak dlugo czekalismy,bo terazon dopiero chcialby miec ze nna dziecko,ale mysle ze za pozno,dlatego nie czekac do 40stki

Gość gość
nie czekałam. po dwóch latach, miałam 23 lata. chciał wcześniej, po pół roku, ale najpierw nie dawał rady uzbierać na pierścionek, a potem ja byłam w żałobie.

Gość gość
Po 10 miesiącach znajomości Ślub po następnych 14 miesiącach. wsumie juz 8lat razem.