Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo pragnę mieć murzynkę.

Polecane posty

Gość gość

Tak bardzo pragnę mieć taką kobietę, mam 25 lat i jeszcze nie dano mi szansy takiej kobiety spotkać. Dlaczego tutaj w Polsce nie ma takich kobiet? One mają niesamowite ciało takie "czekoladowe" coś wspaniałego, a usta ito sama rozkosz stworzone do całowania się. Dla takiej kobiety zrobię dosłownie wszystko. http://www.fotosik.pl/zdjecie/900eee3d1222ae6 2 To jest to czego pragnę najbardziej dla takiej kobiety zrobię wszystko. http://www.fotosik.pl/zdjecie/4bc59344f1f0792 3

Gość gość
ta 1 to wcale nie aż taka mużynka tylko bardziej latynoska a ta 2 ma troche za duze wargi sromowe większe według mnie

Gość gość
Jedź kuźwa do Afryki i po problemie skoro tak gustujesz w małpach.

Gość AlphaPolak
Jestem studentem i mieszkam w Montrealu. Mulatka niebieskooka o urodzie Rihanny zakochała się we mnie na imprezie i pozniej sie spotkalismy się na "film" u mnie w mieszkaniu. Ona była modelką i poleciała na moją kresową urodę, niebieskie oczy i kwadratowy kształt twarzy... Była wtedy z innym murzynem, którego dla mnie zostawiła. Seks był moim mniemaniem ok... Choć mnie strasznie podrapała i jęczała. Podobno tak ukazywała swoje wrażenie wobec najlepszego seksu jakiego kiedykolwiek miała (muszę przyznać, że mam dość spore przyrodzenie). W pewnym momencie jak przestałem by się zapewnić że wszystko ok, wyprostowywałem się a ona desperacko pipką poruszała w górę i w dół wykrzykując "N'arrêtes pas!" - muszę przyznać że zobaczywszy jej spragnienie dla mojej pały o mało nie doszedłem z wrażenie. Fajnie obciągała za to. Dusiła się specjalnie dla mnie. Nie jestem dumny z tego; i tak wolę Polki. nigdy nie powtórzę tego bo mam obowiązki Polskie! Polak nie powinien się z tak odmienną rasą bawić. Polska ma być biała.

Gość gość
No i co? Rób co chcesz i z kim.

Gość gość
Polak nie powinien się z tak odmienną rasą bawić. Polska ma być biała. x Kolega rasista, ale *****nka z czarną to nie przepuścił :P Takich mamy właśnie w PL rasistów i patriotów.

Gość AlphaPolak
właśnie dlatego podkreśliłem, iż nie powtórzyłbym ten czyn. W sumie to ona mnie błagała. Ja miałem na oku blondynkę. Warto powiedzieć, że była ona tylko ćwierć karaibką a reszta to włochy i izrael. Jej skóra była biała tylko usta miała lekko pulchne. Jakby nie te niebieskie oczy, bym ją olał. Zuch ze mnie, że murzyna strąciłem z tronu