Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mężatki czy marzycie o kimś innym

Polecane posty

Gość gość

Czy macie w myślach jakiś ideał, który jest odskocznią od codziennej szarości i beznadziei ?

Gość gość
Tak. Mamy. W moim przypadku jest to realna osoba, do której mnie "coś" po prostu ciągnie :)

Gość gość
tak,marze o moim byłym chłopaku, z którym niedawno odnowiłam kontakt

Gość gość
ja też tak mam, to znaczy to jest osoba, która nie istnieje, ja już wariuje przez to:(

Gość gość
Up up

Gość gość
Niestety mam coś takiego. Popełniłam błąd idąc z moim mężem na pierwszą randkę. Byłam wtedy młoda i niedoświadczona i nie wiedziałam jeszcze co jest dobre, jakie należy mieć priorytety w wyborze partnera życiowego aby potem nie zgrzytać zębami. Do tej wierzy doszłam dopiero około 30-stki wtedy gdy było już za późno. Mąż mnie nie dowartościowuję jako kobietę ani nawet w ochłapach. Żyję w depresji, a moją odskocznią jest tęsknota za pewnymi okresami w moim życiu sprzed poznania męża jak byłam jeszcze młodą dziewczyną. Miałam kilka cudownych CUDOWNYCH momentów, ale byłam wtedy jeszcze młoda i głupia. Nie potrafiłam tego docenić. Nie wiedziałam wtedy jeszcze czego chcę i przeleciało nie złapane.

Gość gość
Tak... o Heniu. To mój kochanek z wojska. Kiedy zostałem zgwałcony przez majora Kabaczka, to Henio smarował mój o***t kremem Nivea

Gość gość
Nie, nie mam tak,mysle tylko o męzau, jestesmy razem 10 lat

Gość gość
Dobrze, ze nie tylko ja tak mam...

Gość gość
Tak,o koledze z pracy..

Gość gość
Ja tak. Ale nie mam nikogo konkretnego na myśli, bo nawet nikogo takiego nie znam. Jesteśmy z mężem bardzo długo razem, choć jeszcze bardzo młodzi. Żałuję porostu, że w pewnym momencie nie zakonczylam tego związku, chociaż przymierzalam się do tego milion razy. Teraz jesteśmy zgorzkniali i nie mamy o czym ze sobą rozmawiać. Jemu to chyba pasuje, przyzwyczaił się i tyle. Dokładnie jak ktoś o sobie wyżej pisał, ja też byłam młoda i naiwna. Teraz tylko żyje przeszłością i żałuję, że nie mogę cofnąć czasu.

Gość gość
Ja bym chciala byc z moim eks ale juz za pozno. Ja mam rodzine i on. Bylam glupia sama z nim zerwalam.