Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

O co mu chodzi?

Polecane posty

Gość gość

Poznalam faceta on jest z daleka jakies 3 godziny drogi ode mnie. Mial do mnie przyjechac na kilka dni ale mam remont lazienki w dodatku wlascicielka kreci nosem ze ktos u mnie spi wiec zaputalam czy nie mialby nic przeciwko przenocowac w hoteli. Normalnie moglby u mnie spac ale ona co kilka dni wiec wole nie ryzykowac. Gdy napisalam mu o tym on najpierw napisal ze nie chce robic zamueszania moze spotkamu sie w poznirjszym terminie. Poczulam sie trocjezle jak tak napisal bo nie rozumiem czemu nie moze isx przenocowac do hotelu. No i ja wredy dodalam ze oczywiscie nie robi zamieszania a onjie odpisywal nic przez dluzszy czas. Wtedy ja napisalam bysmy spitkali sie ma jeden dzen poznali sie a ewentualnir poznirj zaplanujemy jakies dluzsze spotkanie. Dodam wlasnie ze mielismy sie dopiero co poznac i tak na dobra sprawe to nie wien nawet czy sie sobie spodobamy otd i bede chciala zeby u mnie zosyal. Odpisal ze okej. Alr yal bez zapalu dopiero dzis rano napisal ze okej zrobmy tak jak pisalam i ze przyjedzue wczesniej. I ze napisze mi o ktorej bedzie no ale jrst 8 i nie piszr nic. I szczerze nue rozumiem jego zachowania nue chce ki sie dluzej nadskakiwac mam wtazrnie ze on szuka caly czas dziury w calym albo juz sama nie wiem. Troche mnie zaczyna irytowac to wszystko..nie wiem czy on sobie wyobrazal nie wiadomo co i po prostu nie chce sie spotkac normalnue czy nie pisze bo nie chce sie narzucav, chociaz to dla mnie bez sensu no przrciez napisal ze da znac a ja odpisalam okej. Normalnie napisalabym jak tam ale po wczorajszej reakcji na jego pokscue do hotely mam troche mieszane uczucia i nie wiem o co tak naprawde chodzi.. Normalnie pomyslalabtm ze jemu chodzi glownie o seks choc raczej to nie jest gaki facet no ale nie wien wszystko mozliwe. Albo sibie cos tam wyobrazil bo on trocje taki typ marzyciela a orzeciez ja go w igile nie znam by zapraszac go na kilka dni do domu. Co myslicie o jego zachowaniu?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować