Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szaszłykożerca

Szaszłyki problem z cebulą

Polecane posty

Gość Szaszłykożerca

Witam, Już kilkukrotnie robiłam szaszłyki. Ale cebula w nich nigdy nie wychodzi mi taka miękka jak w tych kupnych. Nieważne czy kupowałam w restauracji czy na ulicznym straganie czy piekłam je z kupionego gotowca - cebula zawsze była mięciutka i słodka, jakby wcześniej obgotowana. Moja jest twarda i niesmaczna. Proszę pomóżcie mi znaleźć rozwiązanie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pomocnygość
Należy ją sparzyć

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×