Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy nagłe odstawienie słodyczy może powodować zanik okresu?

Polecane posty

Gość gość

Cześć ! :) chciałabym sie dowiedzieć, czy to że nagle przestałam jeść słodycze mogło spowodować zanik okresu? Miesiączka spóźnia mi sie już 12 dni. Przeanalizowałam już wszystkie czynniki powodujące zatrzymanie okresu i najbardziej odstawienie słodyczy mi do tego pasuje. Ciąże wykluczam. Czy to może być przez to że w w połowie lipca przestalam nagle jeść słodycze i dalej ich nie jem, lub jem ale w minimalnych ilosciach? Prosze o szybką i dokładną odpowiedź. :)

Gość gość
Nie. Chyba ze oprócz tego jesz niewiele wiecej. Opisz jeden dzień co jesz menu podaj.

Gość gość
Rano jak wychodze do szkoły to nie jem śniadania, bo zwykle nie ma czasu. W szkole nie jem nic przez wszystkie lekcje, tylko czasem sie zdarzy jakaś bułka jak mam ochote do sklepu pójść. Przychodze do domu i jem obiad ale też nie zawsze cały. Istotne jest to że pije tylko wode albo inne napoje gazowane albo i nie, bo herbaty nie lubie? :)

Gość gość
Ciąza pozamaciczna jak nic.

Gość gość
słodycz tylko w ci/pie

Gość gość
no to masz odpowiedź. nic prawie nie jesz więc rozwaliłaś sobie cykl.

Gość gość
Ale jak w tamtym roku szkolnym jadłam tak samo tylko wiecej słodyczy to było wszystko git. To przez ten brak słodyczy tak sie porobiło? Za ile mniej wiecej moge sie tego okresu spodziewac? Kiedy to sie ogarnie ?