Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama AL

Wiosenne Mamy 2017r. Kraków i okolice.

Polecane posty

Gość Mama AL

Zapraszam do rozmowy mamy które spodziewają się swoich skarbów na wiosnę 2017r z Krakowa i szeroko pojętych okolic .

Gość Mama AL
Witam jestem mamą 2 cudnych dzieci. Obecnie w 4-5 tyg kolejnej ciąży po prawie 1,5 roku starań w końcu test pozytywny objawy książkowe beta rośnie tylko czekam na usg i spokojnie będę konsumować radość.

Gość gość
Nie ma nikogo?

Gość mamakrk
hej ja dziś zrobiłam test jest druga kreska ale chcę powtórzyć po jutrze test bo kreska jak dla mnie słaba. mąż upiera sie że jest i ciąża też :) mamy już 2,5 letnią córeczkę

Gość Mama AL
Trzymam kciuki by było dobrze ☺ i dwie wielkie kręci były ☺ Ja przez ostatnie mc tyle kupiłam testów w aptece ze jak mnie wczoraj farmaceuta zobaczyła i brałam syrop to pyta czy testy a mowie jej już nie trzeba to normalnie wyszła za lady żeby mnie uściskac ☺☺☺

Gość 1213232123
ja na 9 maja ale pewnie skonczy sie na kwietniowym terminie :) Pozdrawiam serdecznie :) Sylwia

1213232123 to moje pierwsze dziecko, a u Ciebie tez czy juz masz? na razie przezywam swoja wagę bo juz około 10 kg na plusie :p

Gość gość
Wiosenna mama na kafe jest jedna :P

Gość gość
Hej Mam już 4 letnie bliźnięta. co do wagi to u mnie póki co na minus od wagi startowej, a ze startowa byla duza to tylko dobrze :) u mnie 23 tydzien i jest dobrze. Sylwia