Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koszmar małych piersi!

Polecane posty

Gość gość

To nie jest wyszukiwanie problemów ani tym bardziej narzekania na coś co jest tak naprawdę dobre. To jest mój kompleks. Największy jaki mam. Mam 22 lata i zero biustu. Myślę, że dziewczyny w 5 klasie mają już większe. Ja niestety nie... Mam problem z kupieniem stanika, stroju nawet bluzek i sukienek. Fakt, jestem raczej drobna ale i tak mój biust nie jest proporcjonalny do reszty ciała! Myślę, że to jest spora przeszkoda. Ja nawet nie będę miała jak dzieci karmić. Już nie mówię o wstydzie (na szczeście nie miałam okazji z nikim spać więc żaden facet tego nie widział). Chyba nawet nigdy nie odważe się przed ukochanym (o ile go znajdę) rozebrać! Co z tego, ze mam inne zalety jeśli chodzi o wygląd (wiem, że nie to jest najważniejsze ale w tym poście jest wyłącznie o tym) skoro mnie to martwi bardzo. Może jest wygodniejsze niż duże ale naprawdę nie wyobrażam sobie karmić kiedyś dziecko... Ktoś tak ma? Macie jakieś sposoby/ ćwiczenia?

Gość gość
Pueraria mirifica, kup sobie tabletki na ebay. Warto wypróbować

Gość gość
ile cm w biuscie ?

Gość gość
powiem tak: pod mam 70 gdzieś

Gość prawictwo pospolite 152
nie rozczulaj się nad sobą ..Faceci tego nie lubią , rozczulania się

Gość gość
duzo , ja mam 65 pod, ale ja sie pytam o cyc w obwodzie halo

Gość gość
dużo? poważnie? hmmm no cóż. Wiesz co nigdy tego nie sprawdzałam jak mam być szczera. Unikam tego jak ognia. Kupowania staników też. Ja się nie rozczulam i nie będę przed facetem ale przecież zauważy! Mam po prostu mikro piersi. Powiem tak: mam drobne dłonie nawet bardzo a moją pierś z łatwością obejmę ręką i jeszcze mam sporo miejsca.

masz mniejsze niż te co wkleiłem ?

jeżeli napiszę ci ze panny , które wkleiłem -dają radę , to cię pocieszy odrobine?

Gość gość
sory ale nie będę oglądać takich fot

Gość gość2222
prawictwo pospolite 152 mam podobny problem i mnie pocieszyło :D

mi się ta druga podoba , która się usmiecha , ma ładny uśmiech

Gość gość
tu autorka. No dobra obejrzałam.. chociaż normalnie bym tego nie zrobiła. Tak, mniej więcej takie. Nie akceptuję siebie i piersi i wiem, że się to nie będzie nikomu podobać

Gość gość
lol te ze zdj co to k****a jest, moje srednie piersiczki sa 6 -8 raza wieksze :D czekaj juz zdejmuje spodenki i wywalam pissde na wierz. wez bedzie jakis feedback? czekam na stosowny topik na ten temat psie. jakbys slabo widzial to swiatlo zaswiece

Gość gość
jak bedziesz w ciazy to persi ci urosna o to zadba sama natura czyli bóg

Gość gość
Jestes jakims glupim zakompleksiencem i ofiara propagandy mediow. Zachwujesz sie jak 13latka. Ja mam dokladnie taka figure jak na zdjeciu i jestem bardzo z siebie zadolona. Zaden z moich facetow tez nie narzekal. Idz na terapie skoro twoje poczucie wlasnej wartosci jest tak uzaleznione od rozmiaru cyckow i opinii facetow. Laska z kompleksami jest nieatrakcyjna

Gość gość
To nie jest wyszukiwanie problemów ani tym bardziej narzekania na coś co jest tak naprawdę dobre. XXXX To jest wlasnie dokladnie to, rozhisteryzowana placzko.

Gość gość
leze z gola dupa tararara

Gość gość
jej a po co ten najazd? Nie mam 13 lat. Mentalnie też. Piszę bo mi to przeszkadza chociażby w zakupach co jest uciążliwe. Poza tym nie chodzę i nie użalam się na co dzień że mam mały biust. Może ciężko w to uwierzyć ale w ogóle nie narzekałam nigdy do nikogo. Wiem o tym od zawsze ale dzisiaj właśnie miałam fajną grupkę osób, które się z tego powodu nabijały stąd też nastrój jaki mam.

Gość gość1987a
A wiesz co ja mam podobne jak do tych zdjęć. Ale Ty jeszcze młoda i rozumiem twoje podejscie. Zeby nie bylo ja stara nie jestem 29 lat. Chodzi mi o to ze teraz trochę inaczej na to patrzę już te 7 lat temu. Bardzo dużo się zmieniło jak trafiłam tego odpowiedniego faceta. A teraz przed Nim nie widzę problemu. I on tez nie. Na szczęście on ma świra na punkcie pupy :-P Poza tym idz do dobrego sklepu z bielizną, poczytaj o rozmiarach. Jak dobrze odbierzesz to się sama zdziwisz. Ja myślałam dlugo ze mam A bo kupowałam zwykle staniki w zwykłym sklepie. Teraz wiem ze mam 65 c. Ja kupuję tylko w jednym sklepie Bez reklamy Ale chodzi mi o esotiq. I do góry glowa, bądź siebie pewna i kobieca. Nie tylko laski z wielkimi cycami są kobiece.

Gość gość
Jak dla mnie faceta to piersi na tych zdjeciach sa idealne!!!myslalem ze mowisz o jeszcze mniejszych.