Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie mnie tak traktują?

Polecane posty

Gość gość

Często nie słuchają mnie a nawijaja o sobie, robią z siebie ofiary losu którym koniecznie trzeba pomóc bo tacy załamani i poszkodowani... zauwazylam ze jak traktuje ich tak jak oni mnie (odpisuje jednym słowem,nie dopytuje albo zmieniam temat) to albo ponawiaja prośby albo szantazuja samobojstwem .. tzn nie szantazuja tak wprost, wiecie o co chodzi.. zastanawiam się czy ci ludzie są jacyś nieteges czy to ze mną jest coś nie tak?

Gość gość
Dokladnie. Niektorzy traktuja cie tak jak pozwalasz sie traktowac. A innych po prostu olej bo sa malo ogarnieci

Gość gość
ale jak pozwalam? jestem miła,pomagam itd po którejś takiej akcji zrywam kontakt albo mówię wprost co o tym myślę, ja się zastanawiam czy ludzie są tak p******i i to ukrywają czy ze mnie chcą zrobić idiotke bo jestem za dobra. Dziś np napisał do mnie kuzyn z którym kontakt mam taki średni i rzadki w sumie od miesiąca a przez lata nic. I w takim tonie bez żadnego co słychać żebym mu pomogła załatwić coś. zainteresowalam sie , powiedzialam ze chetnie a on wtedy ze czeka i ze musi już zejść. Może ja wyolbrzymiam ale wydaje mi się ze ludzie mają mnie za jakaś matkę Teresę, a może sie nabijaja bo czesto sama biegnę z pomocą innym, jestem troszkę naiwna. Jak zareagowalibyscie na np taka wiadomość ?

Gość gość
Podstawowa kwestia: Twoj wiek.

Gość gość
provo