Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ujowa dziś pogoda

Polecane posty

Gość gość

Ja kocham lato i gorąco :o

ponoć w weekend ma być jeszcze 30 st. Na razie chujnia z grzybnią, ciśnienie żadne, ciemno, ciemno i mokro. Nic mi się nie chce robić, a trzeba wyjść, bo facet do szkody przyjechał...

szkodnik pojechał, to tonery przyjechały, kurier pojechał, to żaluzje na obmiar przyjechały a robić sie nie chce...

Gość prawictwo pospolite 152
zimno ci? Pomysl o tym , że w styczniu będzie dużo zimniej niz dzisiaj dzisiaj +18C w styczniu minus 10 C Ja mysle pozytywnie i tak zaraz pójde na dzialkę Zwisa mi to ze nie ma gorąco , moze byc przecie duzo zimniej

Jasne ze pogoda teraz nie jest najlepsza , ale z drugiej strony i tak jest dużo lepsza niż Zimą JA nie wychodze na dwór jedynie gdy spadnie ponizej 5 C jak jest powyzej 5 C to uwazam dzień za udany

Gość gość
radze wam się przyzwyczajać do takiej pogody i krótkich dni, zresztą dzisiaj nie ma tragedii, będzie o wiele gorzej

a dzisiejsze 18 C jest bez zarzutu . . Zatem Działka czeka czas ucieka Trzeba isc na spacer , byle deszcz mnie nie złapał

dla mnie sezon końćzy sie w połowie Listopada , to wlasnie wtedy zwykle nastepuje zalamanie pogody Ale do Połowy listopada chętnie wychodzę na dwór .. Polska to zimny kraj i każdy dzien z temperaturą wyższą niz +5 C uważam za dniem który musze wykorzystać ide na dzialke za parę minut , wrócę za 4 godziny

jak wy narzekacie na dzisiejszą pogodę , to będziecie srać pod siebie gdy przyjdzie minus 5 C Nie ma co narzekać

jak będzie minus pięć, to sie ciepło ubierzemy i też będzie dobrze w zimie też będę chodzić na działeczkę, bo karmię ptaki i raz na tydzień sypię do karmnika a teraz pogoda jest przygnębiająca, bo jest coraz gorsza i nie ma nadziei na lepszą, aż do wiosny - w tym problem a nie w temperaturze

Gość gość
Racja, trzeba sie niestety przyzwyczajać. Jeszcze wrzesien, pazdziernik a czasem listopad jest ok. Najgorzej jest kvrwa w grudniu - to jest miesiąc ktorego nienawidze po prostu, a za nimi styczen i luty - okropne 3 miesiace najgorsze w roku :o :o :o

Gość gość
jak kocham MAJ czerwiec lipiec sierpien wrzesien grudzien:) nie lubie stycznia lutego marca pazdziernika

Gość gość
prawictwo będziemy usychać z tęsknoty za tobą, oby te 4 godziny szybko minęły:D

marzec juz jest ok, bo zbliża się wiosna, coraz widniej i cieplej, poza tym juz prace a działce ruszają, przycinanie, przebiśniegi wyłażą, ptaszki zaczynają ćwierkać, już jest lepiej najgorzej listopad, grudzień, styczeń i luty ślisko na drogach, ciemno, zimno i mokro i brak nadziei na lepsze okoliczności przyrody w najbliższym czasie po ciemnku wstajesz do roboty, po ciemku wracasz, nic sie nie chce robić, świat szaro-bury, przyroda niezywa, no nędza z bidą