Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W Harlow i innych miastach dalej ataki na polskich obywateli

Polecane posty

Gość gość

A policja nic nie robi. Pewnie jakby pobici byli obywatelami Uk to by scigali sprawców.

Gość gość
mam zaplanowany wylot za miesiac do uk do pracy teraz nie wiem :(

Gość gość
robicie obore w obcych miastach , to macie odzew :))

Gość gość
ojej, jak bija obcych u nas to jest dobrze, fajnie i tak nalezy. Ale jak pobija naszego to cały swiat powinien protestowac.

Gość gość
Tu to prawda polscy nie trawią innych a sami udają świętych .ją nie mieszkam w Anglii , tu nikt do Polaków nic nie ma, ale mi osobiście np za takich zebrajacych pijaków pod sklepem wstyd .jednak bardziej zażenowana jestem widokiem wylysialych jjanuszow, z brzuchem piwnym i wąsem, którzy uważają się za panów świata .w tych marszach angielskich widziam mnóstwo takich. Nie dziwię się złości Anglików bo też mnie draznia prymitywy.

Gość gość
W PL nikogo tak nie bija. Pelna kulturka. A w uka widocznie taki wasz los było sie uczyc w PL a nie imprezki we łbach. Haha! Kocham cie PL

Gość gość
powyjeżdżały nieudaczniki do UK i myśleli ,że mogą syf robic , brawo dla UK że robią porządek

Gość gość
ci co wyjechali do UK zachowują się jak dzikusy bo wkoncu ich stac na przechwałki, ile jest wychwalania i nawoływania ludzi do Uk na jutubie?? he? to tez swoje zrobiło. Ja o zaje.... zyciu w Anglii dowiedziałam sie właśnie z jutuba.

Gość gość
Zajmij sie swoimi rozstepami cellulitem i płaskocycem dziunio po wsbzdecie niz brzuchami facetow. Haha! Blachara obciagara:D

Gość gość
I bardzo dobrze, polskie robactwo niech wraca do kraju. Wyobraźcie sobie wy, że całą polskę oblegają brytole, co siedzą tylko na zasiłkach i przez to mamy w kraju jest tylko gorzej i gorzej. Sami byście z pałami ich gonili.

Gość gość
Po pierwsze Polacy nie siedzą na zasiłkach tylko zapierdalaja, a tych co siedzą jest mały odsetek. A temat jest do dupy. Polacy wielce poszkodowani, marsze organizują. A jak dwa tygodnie temu dwóch polakow skopało Anglika pod dyskoteką tak, ze gościu lezy sparaliżowany to jest dobrze? Pomimo tego ze chłopak błagał ich zeby juz przestali, ze nic nie czuje, ze ma dziewczynę i dziecko i zeby go zostawili. Myslicie ze przestali? Nie! Przestali wtedy kiedy gościu leżał cały we krwi nieprzytomny. A pozniej pierwszy lepszy samolot i do polski. I jakoś nikt marszy nie organizował, w mediach cisza. Co Polak moze a Anglik nie?

Gość gość
Twoja żona pajacu zapewne ma płaska d**e, cellulit o i gakarete w mózgu po tym polskim zarciu. A ja wyglądam super bo siebie dbam , mi się Polacy faceci z budowlanki generalnie xke kojarzą i wyglądają tak jsk opisałam wyżej .

Gość gość
Po pierwsze Polacy się szarogesza, po drugie widzimy efekty, a ja się zaloze że są bunczuczni i po alkoholu zaczepiają . Pewnie też fakt, że anglia wychodzi z unii powoduje u nich frustrację .

Gość gość
A kogo biją, pewnie patoli, co sami te bójki wszczynają... Anglia wychodzi z unii, więc nie chce naszych u siebie tamtejsi mieszkańcy jasno dają to do zrozumienia. Poza tym u nas nie chcecie uchodźców, a do Anglii byście chcieli jechać? Przecież Polacy teraz też są tam jak uchodźcy, biorą ich socjal itp.

Gość gość
Wygladasz jak raszpla a nie super, schlebiaj sobie przed lustrem hahahaha

Gość gość
Dokladnie. Zauwazcie godziny tych bojek. Kolo polnocy i 4 nad ranem? Normalni ludzie gnija w domach o tych godzinach i spia bo do pracy ida. A tu pewnie patologia polaczkowa, po alko naje!bani na bank zaczynali. 15 latkowie doje!bali 40 letnim kolesiom? Niezle musieli byc napier!doleni. Inaczej je!bneli by jednego gowniarza a reszta by spier!dolila. No ale w polskich mediach ani slowa o tym bo Pis i jarus zakazali i rece zacieraja bo dzieki temu wiecej polaczkow wroci do plu. :D i jeszcze jakies marsze organizuja :D masakra jakas :D

Gość gość
Jeszcze dodam ze Nigdy przez 7 lat jak tu jestem zaden obcokrajowiec mnie agresywnie nie zaczepil, wrecz przeciwnie, obcy mowili "hello" i pytali co u mnie. Natomiast to polaczki naje!bane kilka razy cos szurali do mnie. :D poszedlem dalej i nie zwracalem uwagi ale podejrzewam ze na jednego strzala nawalone towarzystwo patologiczne, przez takich cweli mamy taka ch!ujowa opinie za granica. Ch!uj wam w osrane dooopy alkony je!bane!!! Jak to Dobrze ze dzieki brexitowi wiekszosc poleczkowych alkoholikow wroci do plu gdzie ich miejsce. Kocham Cie UK!!!! :D:D:D

Gość gość
Cwel to ty osrusie. Gnij z tatra na dachu w domopodobnej ruderze. Haha! Kocham cie PL

Gość gość
W PL pobijesz emigranta to od razu kryminał a w UK przyjmą zgłoszenie i na tym koniec potem umorzenie postępowania z powodu niewykrycia sprawców.Policja angielska nie lubi polskich obywateli.

Gość gość
Tatra na dachu? :D nie pije sqrwialego alko przyglupie :D trudno zeby lubili alkonow, pewnie wiecej maja zgloszen z naje!banymi agresywnymi polaczkami niz brytyjczykami czy innymi. Spiee!dalac do plu bingol czeka na was osrusy polaczkowe alkoholicy :D

Gość gość
Haha dobrze ktos napsial ze polaczki faceci to janusze z ciaza spozycza i łysymi deklami, na dodatek zeby zepsute bo kazdy grosz na alkohol idzie to i na dentyste szkoda, niech w*********ja i nie zaczepiaja ludzi ktorzy sa u siebie a ty bingol zadbanych kobiet nei widziales, wypij browara to moze twoja stara wyda sie tobie sexi!!

Gość gość
Facet bez brzucha jest niemeski, a kobiety polskie to dopiero ohyda, solary lub wysmarowane brazujacym goownem, tlenione wlosy brzydko pomalowane paznokcie cellulit płaskodu/pie piegi zamiast cyckow rozstepy :D:D Haha!

Gość gość
właśnie oglądałam interwencje i los Polaków w Harlow, jak zauważyłam Policja Brytyjska ma wywalone ,że miejscowi atakują Polaków i się śmieją pod nosem

Gość gość
No I dobrze! Po lbie polaczkowa wies! Dostali w ryj bo chodza po miescie jak mini polonia I tylko po polsku gadaja. W leb ich! Za granica sie intergruje ciule!

Gość gość
No I dobrze! Po lbie polaczkowa wies! Dostali w ryj bo chodza po miescie jak mini polonia I tylko po polsku gadaja. W leb ich! Za granica sie intergruje ciule!

Gość gość
Polacy gadaja na Arabow, że się że sobą tylko trzymają i tworzą getta a wielu z nich też .oczywiście mowaco patologia, robolach itp. Nie mylić tu z osobami pracującymi fizycznie ale uczacymi się języka i mający swoje życie .nikt normalny po nocach się nie szlaja

Gość gość
Mnie nikt nie zaczepia, ale ja nie mowie ze jestem z Polski Lepiej powiedziec , ze jest sie z Czech lub Rosji. Czasem mowie, ze jestem z Holandii, bo moj akcent nie jest typowo wschodni ;) Oni i tak sie nie poznaja

Gość gość
Do gosc 17:51 jak idą razem to co po angielsku mają rozmawiac? Czy u nas w Polsce słyszałeś obcokrajowcow żeby rozmawiali po polsku między sobą?

Gość gość
Do gość 18:31. Najlepiej powiedz że jesteś z Pakistanu odrazu bedziesz miał(a) spokój , nierozumiem jak można się wstydzić swojego kraju? Też mieszkmieszkam w Anglii już jakiś czas i nikt mnie jeszcze nie zaczepił a gdy się pytają skąd jestem to zawsze mówię że z polski. Nie powinno się wstydzić swojego nazwiska, kraju i wiary

Gość gość
Oj tam media przesadzają. Nie wierzę że zaatakowani nie mieli winy. Nie usprawiedliwiam sprawców ale wszyscy wiedza jak się chołota zachowuje w UK. W ciągu 10ciu lat bezczelnie zostałam zaczepiona (wiele razy) przez polskich dresow. NIGDY przez Brytyjczyków bo oni maja lepsze rzeczy do roboty niż wysiadywanie na murku z puszką piwa i wyzwanie przechodniów...