Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W Harlow i innych miastach dalej ataki na polskich obywateli

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Mnie nikt nie zaczepia, ale ja nie mowie ze jestem z Polski Lepiej powiedziec , ze jest sie z Czech lub Rosji. Czasem mowie, ze jestem z Holandii, bo moj akcent nie jest typowo wschodni oczko.gif Oni i tak sie nie poznaja x Tak sobie tłumacz parówko. Angole umieja juz was rozpoznawac po rozbieganych oczkach, twarzy i ubiorze. Co za przygłupy po wsbzdecie co im nie wyszło w PL! HAHAHA! Kocham sie PL tutaj jestem u siebie

Gość gość
19:47 Twarz to mam poludniowa, Angole czuja sie oszukani jak mowie ze nie jestem Latino :D ubior to mam taki, ze bys sie poplakal z zazdrosci biedna szczekajaca parowko, ktoremu nie wyszlo w UK...

Gość gość
tu nie chodzi o to zeby nie mowic po polsku wsrod swoich, ale warto sie uczyc chyba jezyka jak sie mieszka za granica? No i poza tym nie zaczepia sie , nie chleje po ulicach itd

Gość gość
polaczki alkony tyle syfu narobili za granica ze trzeba sie niestety wstydzic

Gość gość
Tez sie nie przyznaje ze jestem z polski

Gość gość
To nie chodzi tylko o Polakow. Nie cieszylabym się że wyglądem Latino na twoim miejscu. Niechęć do emigrantów wzrasta i to nie tylko do Polaków (nie jesteśmy pępkiem świata). Żona mojego szefa ostatnio idąc przez Hyde park (ona się tu urodziła wiec angielski dobry ale jest Argentynką) rozmawiała po hiszpańsku i została zwyzywana przez jakąś grupkę. W srodku Londynu, w biały dzień, w parku gdzie 90% to turyści, wiec grupa nie miała pojęcia ze ina tu mieszka. Także każdemu się może oberwać.

Gość gość
Mieszkajac w Londynie sami sie prosicie. To miasto od lat bylo mekka debili, rasizmu i chamstwa. Jakims cudem na polnocy kraju takie rzeczy sie nie dzieja. Niewielu znam tu polakow, ale nikogo jeszcze nikt nie zwyzywal na ulicy. A czesc z nich i ma kiepski angielski i gada po polski na miescie. Inni obcokrajowcy tez.

Gość gość
Londyn to metropolia światowa. Tu jest wszystko. Jak jesteś zmęczony Londynem to jesteś zmęczony życiem. Wspaniałe miasto.

Gość gość
Taa, metropolia syfu ciapatych i drozyzny. Buehehehehe! Co za tepak bo wzbzdecie:D Gnij w uk obszczymurze, Wawa to metropolia

Gość gość
a w Krużewnikach był, a?

Gość gość
Na północy sie nic takiego nie dzieje? :D Północ to najbardziej zacofania, rasistowska czeac Anglii. Mówią to sami Anglicy. To północ głosowała za wyjściem z EU i nikt nie lubi tych wieśniaków.

Gość gość
Powyzej wlasnie slowa Londynczyka. Na poludniu mysla ze na polnocy mieszkamy w jaskiniach. A tutaj czy w Leeds, w Harrogate czy w Yorku (6 na swiecie docelowym miescie turystycznym) wszedzie ponad 60% glosowala przeciw Brexitowi. W kazdym miescie jest to samo co w Londynie, tylko nie ma tloku, ludzi sa uprzejmi, pelno zieleni i wszystko tansze. Tyle.

Gość gość
Jak byłam na północy kilka lat temu to było nawet nawet Myśle, ze media nasiliły ten rasizm i teraz wszędzie tak jest :P

Gość gość
Brawo Angole. Bić polskich śmieci ze zmywaka, co swojej ojczyzny nie szanują. Tacy ludzie nie zasługują by nazywać ich ludźmi.

Gość gość
Niekoniecznie w jaskiniach ale w porównaniu z innymi częściami Anglii północ jest zacofana i rasistowska. Temu nie można zaprzeczyć.

Gość gość
W PL zycie jak w madrycie. Gnijcie w uk przybłedy

Gość gość
W PL zycie jak w madrycie. Gnijcie w uk przybłedy

Gość gość
W jaki sposob zacofana jest polnoc? W taki ze kazda londynska firma (w tym moja) ma u nas siedzibe bo lepsi ludzie do zatrudnienia? I rasizm? Kolejny raz pisze ze mieszkam tu od lat i ani razu nie spotkalem sie z przejawem rasizmu. O zadnym tez nie slyszalem od znajomych. Skoro jest taki udokumentowany rasizm to dlaczego wszystkie afery w mediach sa tylko i wylacznie na poludniu? Bo u nas nic sie nie dzieje. Bo na polnocy jest spokoj.