Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak nie pozwala mi iść na imprezę

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy już prawie 2 lata a on nigdy nie chce ze mną chodzić na imprezy ja go proszę i ciągle słyszę słowo NIE. Wiec mu powiedziałam ze ja juz cie prosić nie będę i sama pójdę i powiedziałam mi że jak pójdę to mnie zostawi .

Gość gość
nie zostawi, postaw sie i idz na impreze... Wiem z wlasnego przykladu

Gość gość
Eh ci faceci... moj tez nie chce ze mna wychodzic... jak naprawde zalezy mi zeby isc bo np kolezanka przylatuje raaz na rok i mamy ochote isc potaanczyc.. wiadomo... to poprostu spokojnie mu tlumacze ze chcialabym sie z nim pobaawic ze moglby zrobic mi ta przyjemnosc raz kiedys ze szanuje ze on nie przepada za baletami i nie wyciagam go co tydzien tylko raz kiedys i ze tez powinien szanowac moje potrzeby potaanczenia sobie przy glosnej muzyce. Ze chcialabym sie z nim pobawic. Raz na rok go namowie a jak odrazu jego reakcja jest na NIE to dalej spokojnie staram sie mu tlumaczyc ze ok szanuje i nie zmuszam i zeby szanowal to ze mam ochote isc. I tak to wyglada u mnie. Bez przekonanaia i z kwasnaa mina zawsze mowi ze no dobra idz. A ja wtedy go chwale ze jestesmy fajna para skoro sobie ufamy i ze sie ciesze ze mam faceta ktory sie ze mna liczy. Wtedy juz mina mu sie zmienia, buziak, aj lowiu i ide bez wyrzutow. Faceta trzeba umiec podejsc ;)

Gość gość
Idź sama i może trafisz na lepszego faceta bo ten twój to nudny jest.

Gość gość
Dziekuje kochane tak zrobię :D