Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę się rozstać z mężem

Polecane posty

Gość gość

Jest mi ciężko o tym myśleć, ale niestety te myśli przychodzą do mnie same. Jestem ze swoim mężem od 7 lat, mamy 3 letnie dziecko i wspólną firmę. Pracujemy razem fantastycznie, doskonale się znamy na naszych zadaniach... ale.... naszego życia miłosnego w ogóle nie ma. Nie mówię tutaj o seksie, ale o uczuciach. Nie mamy czasu na wspólną kolację z lampką wina, kiedy to moglibyśmy się przytulić porozmawiać. Nasz jedyny temat do rozmów to praca i dziecko. A mi to nie wystarcza. Są jeszcze rzeczy z przeszłości mojego męża, które nie dają mi żyć. Zatruwają mój umysł praktycznie każdego dnia. Staram się żyć normalnie, rozmawiam z nim, uśmiecham się.. ale on nawet nie widzi jak bardzo daleko od niego jestem. Nie czuje się przy nim tak jak kiedyś. Mam obniżone poczucie własnej wartości, chociaż jestem osobą bardzo zdecydowaną i wiem czego chcę. Od kilku tygodni, a właściwie to już miesięcy zabrałam się za zmianę swojego życia, teraz wdrażam ten plan systematycznie. Chciałabym się z nim rozstać, nie wiem jeszcze czy na zawsze, ale na pewno na jakiś czas - może kilka tygodni lub miesięcy. Potrzebuje odpocząć, nabrać dystansu i wtedy zdecyduje co dalej. Nie wiem tylko jak mam mu o tym powiedzieć ? ehh....

Gość gość
napisz moze list?