Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

porządne kobiety się nie tatuują robią to tylko prostytutki kryminalistki i

Polecane posty

Gość gość

patolki :) oraz pustaki :) tak tak drogie panie czas spojrzeć prawdzie w oczy. :)

Gość gość
Hehe jestem dziwką,kryminalistką ,pustakiem i generalnie patologią .Toteż uważaj autorze i nie chodź ciemnymi uliczkami.Bo wypadki chodzą po ludziach ;)

Gość gość
no prostytutki na plecach maja

Gość gość
Znam sporo kobiet z tatuażami i kazda z nich należy do którejś z tych grup :) stąd moje wnioski :) poza tym wygląda to obrzydliwie i niechlujnie jakieś bazgroły na skórze która powinna być czysta i nieskazitelna u kobiet :)

Gość jjgrfchhb
Zgadzam się w 100%

Gość gość
Racja.s

Gość gość
Jestem prostytutka , nie mam tatuazu Co do porzadnosci to na numerem na imprezie w kiblu nie masz szans Czuje sie lepsza od "normalnych" kobiet

Gość gość
a ja mam tatuaże i jestem porządną, wykształconą kobietą. Do tego w przeciwieństwie do autora nie znam nikogo kto należałby do którejś z tych grup.

Gość gość ktory wie
Niestety, tak sie stało ze sztuke tatuażu zepsuła patologia. Patologia ktora chce sie poczuc jak w amerykanskim filmie i dziara sobie cokolwiek byle by mieć, wychodzi przy tym brak gustu i smaku, jakies maziaje ktore za chwile będą mega obciachem. Tatuaz mial szanse kojarzyć sie ze sztuką lecz bedzie sie kojarzył z kryminałem i patologią. Niech ktoś zaprzeczy.

Gość gość
mojemu mężowi tez się nie podobają tatuaze

Gość gość
Prawdę mówiąc to nie - tatuaże zaczęły swoją egzystencję o bycia ozdobami lub/i miały cos przekazać. To ciekawa dziedzina sztuki, z bardzo długą i bogatą historią, ale nie jest to dziedzina która się "kojarzy" czy miała kojarzyć ze sztuką.

Gość gość
a co ma twój mąż do tego?

Gość gość
Z relacji koleżanki policjantki -80% prostytutek ma dziary ...80% kobiet nie ma dziarów ... Jaki z tego morał ? :D

Gość gość
chyba nie wiesz jak oblicza się procenty :D

Gość gość
Tatuaże obecnie mają prawie wszyscy.

Gość gość
dokladnie, więc nie wiem skąd te porównania

tatuaże już dawno nie są kontrowersyjne, teraz to mam wrażenie, że cała masa ludzi je ma. zwłaszcza tych mniej wykształconych, stały się już tak banalne i oklepane, że właściwie szkoda się kłuć, żeby mieć jakiś tam rysuneczek jak miliony innych osób :P

Gość gość
może dla własnej przyjemności, bo się to ludziom podoba? I nie jest prawdą, że są popularne głównie wśród ludzi mniej wykształconych. wystarczy iść na jakąkolwiek uczelnię żeby się o tym przekonać :P

Gość gosc q
to ja jestem kryminalistka ...................hehehehe

Gość gośćq
ŻabAlka dziś tatuaże już dawno nie są kontrowersyjne, teraz to mam wrażenie, że cała masa ludzi je ma. zwłaszcza tych mniej wykształconych, stały się już tak banalne i oklepane, że właściwie szkoda się kłuć, żeby mieć jakiś tam rysuneczek jak miliony innych osób jezyk.gif zabka nie kumasz o co chodzi :)

bycie studentem nie równa się byciu człowiekiem wykształconym. tak jak nie każdy uczestnik kursu na prawo jazdy będzie dobrym kierowcą, tak nie każdy student się wykształci. a tatuaże są właśnie popularne i pospolite, ale co kto lubi. przecież nikt ci nie broni iść za tłumem i też się tatuować.

Gość gość
mogę równie dobrze mieć gdzieś co robi tłum i nie starać się być jakimś oryginałem na siłę jak coś mi się podoba. I może sprecyzuję, dużo osób które już mają licencjaty i dalej się kształcą ma tatuaże.

Gość gość
Nie wiedzialam,ze Angelina Jolie to prostytutka,pustak i kryminalistka :-)

Gość gość
albo Julia Roberts...albo Scarlett Johansson :P

Gość gość
kobiety z tatuazem wygladaja jeszcze jako tako jak sa mlode i maja sprezysta skore, potem to juz katastrofa

Gość gość
a potem są stare i to bez znaczenia, więc po co przejmować się tym co będzie jak będziemy pomarszczonymi babciami?

Gość gość
niektórzy mając tatuu myślą , że są lepsi , atrakcyjniejsi. O jakrzesz mi przykro :D Dla mnie niektóre tatuaże są patologiczne , brzydkie, tragiczne, a nosiciel niech dalej sobie wmawia co chce :) :D

Gość gość
to jest rzecz względna, jednemu się podoba, drugiemu nie i twoje zdanie akurat nikogo nie obchodzi. Nikt nie musi sobie nic wmawiać :D