Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

porządne kobiety się nie tatuują robią to tylko prostytutki kryminalistki i

Polecane posty

Gość gość
Duzo lasek z tatoo pracuje na kasie w sklepach

Gość gość
bo dużo młodych ludzi pracuje na kasie. Sama pracuję w sklepie bo to najłatwiejsza praca do znalezienia w trakcie lub zaraz po studiach

Gość gość
Za granica b.duzo ludzi ma tatuaż i jakos nie są kryminalistami,d****arzami czy prostytutkami hehe.

Gość gość
Drażnią mnie takie uogólnienia i powtarzane stereotypy. Sama mam dziary na łopatkach , łydkach , stopach i wokół pępka. A jestem lekarzem rodzinnym z kilkuletnim stażem , rodzice i jedni dziadkowie też lekarze. Gdzie tu kryminał czy inna patologia ? Autor tematu i inni tak myślący powinni udać się do psychologa, bo w głowie mają wylęgarnię fobii .

Gość gość
no jakto, przecież nie ma wytatuowanych lekarzy :P

Gość gość
Taaa a bycie lekarzem wyklucza bycie patolgią ? ::P:P:P to śmiała teza ...

Gość gość
no oczywiście, bo po prostu nie możesz uwierzyć, że można mieć tatuaże i nie być patologią :D Nie bądź żałosny. Też jestem wytatuowana, a w żaden sposób nie zliczam się do patologi.

Gość gość
A no nie .Nie tylko prostytutki i kryminalistki . Na ogół dziewczyny z zaburzeniami emocjonalnymi .Dalej nastolatki które dostały głupawki i porobiły sobie dziary .Potem dorosłe często sie wstydzą więc w odruchu obronnym zaprzeczaja i dorabiaja ideologię itp. Też dziewczyny które wpadły z złe towarzystwo -taki oportunizm dla upodobnienia się do kolesi z dzielni ,patologicznych koleżanek itp .

Gość gość
To ciekawe, bo nigdy nie miałam żadnych patologicznych koleżanek :)

Gość gość
Ja już jestem dorosłą kobietą, a tatuuję się dalej i wśród moich znajomych jestem chyba jedną z najbardziej wytatuowanych osób więc ciężko żebym robiła to żeby się komuś przypodobać.

Gość gość
A Tu autorko kim jestes? Chyba nikim skoro masz czas zakladac takie tematy i krytkoeac innych ludzi. A moze to zwykla zazdrosc ,ze ktos potrafi spelniac swoje marzenia i ma odwage by zyc ,a nie wegetowac tak jak Ty?:)

Gość gość
A ja mam iPhona 7s i żadne tatuaże do szpanowania i wzbudzania szacunu na dzielni potrzebne mi nie są!

Gość gość
Większość wytatuowanych lasek jakie widuję spełnia swoje marzenia tyrając na kasie w sklepie

Gość gość
a gdzie miałbyś widywać ludzi pracujących za biurkiem? Albo nie wiem...prawników? Z zasady najczęściej widujemy ludzi w sklepach

Gość gość
co za naród.....o matko!!co wy z buszu jestescie?? Jak wam sie nie podoba to po huj drążyć temat?takie komentarze i tematy zakładają córki i synowie zacofanych matek i ojcow ktorzy naoglądali sie za duzo tv i do tych malych mozgów nawciskali wam ciemnote

Gość gość
A ciemnota to od dziarów :P A pani niby lekarz -pewnie za słabo sie uczyła i zamiast ginem kardiologiem czy ortopedą została rodzinnym :P .

Gość gość
Idę pod prąd, wbrew modzie i owczemu pędowi- nie mam tatuażu / tatuaży i nie zamierzam mieć.

Gość gość
no pewnie :P

Gość gość
Wolę być wytatuowaną "patologią", niż pisać tak jak ty -"jakrzesz" :D

Gość gość
gratuluje, jesteś taka sama jak większość społeczeństwa, buntownico ty ;)

Gość gość
niech zgadnę...wirus albo goła dupa?