Kaja200 0 Napisano Wrzesień 5, 2016 Witam. Mam problem obawiam się że mogę być w Ciąży. Ostatni okres miałam 10.08.2016 powinnam dostać okres 4 września i do tej pory go nie dostałam. Kochamy sie z chłopakiem bez zabezpieczenia już 3 miesiące bo staramy sie o dziecko. Kilka dni przed spodziewaną miesiączką miałam bóle podbrzusza, 5 dni przed okresem którego nie dostałam miałam raz Mleczno biały i przeźroczysty śluz, zaczęły boleć mnie piersi zrobiły sie twardsze i bolące sutki. Okres spóźnia mi sie 1 dzień ale martwi mnie to że mimo braku okresu dalej boli mnie podbrzusze jajniki piersi. Mam znacznie większy apetyt czasami mniejszy jestem ciągle zmęczona nic mi sie nie chce i wieczorne mdłości które mam od wczoraj humory i częste oddawanie moczu kilka dni po zapłodnieniu. I dodam że przed spodziewana miesiączką w czwartek robiłam test ciążowy i wyszedł negatywny. Nie wiem czy czekać jeszcze kilka dni i zrobić jeszcze raz test czy umówić sie do Ginekologa. Proszę o rade. I dodam ze przed okresem miałam wysoką temperaturę w pochwie. zaczynała się od 36,6 do 37,2 ,3 . raz spadło do 36,5 przed okresem. Teraz okresu nie mam i temperatura ciała 36,6 pochwa 37,3 .. czy to ciąża? z góry dziękuje.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 5, 2016 nie przesadzaj, 1 dzień to żadne spóźnienie. :O odczekaj jeszcze kilka dni i powtórz test. Na ginekologa jest póki co zbyt wcześnie i tak nic nie zobaczyłby. Ewentualnie możesz się wybrać na beta hcg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaja200 0 Napisano Wrzesień 6, 2016 czekam cierpliwie ale martwi mnie to bo mam bóle jak na @ a jej nadal nie mam i to kłucie w prawym jajniku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach