Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Suchy wytrysk, czy daje szanse ciąży ?

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj miałam z chłopakiem dziwny przypadek, mianowicie gdy on miał już dość, to zeszłam z niego i nie było wytrysku. Zawsze uprawiany stosunek przerywany i on dobrze wie kiedy ma ze mnie wyjść. Czy tym razem sie mylił ? Po wyjęciu członka on opadł i seks sie skończył, ale czy nie było wytrysku wczesniej. On mówi ze doszedł gdy już ze mnie wyszedł i nie czuł ze tryska. Ja sie martwiłam, bo byłam później cala mokra jeszcze długo po stosunku, ale on powiedział, ze nieźle sie nakrciłam podczas seksu. Ja nie miałam orgazmu, wiec może dlatego organizm wciąż tego chciał i czuł podniecenie wydalając mój śluz. Boje sie straszliwie. Okres mam mieć za 2 tyg i chyba jestem w dodatku na poczatku dni płodnych. Boli mbje brzuch w dole i chyba to ze względu na stres jaki teraz odczuwam. Prosze, oceńcie tą sytuację. Dodam, ze jemu podobno kiedyś podczas masturbacji zdarzały się takie przypadki okrazmu bez wytrysku.

Gość gość
Miało być suchy orgazm, pomyliłam sie, ponieważ w głowie mam tylko myśli, ze wtrysk był we mnie :'(

Gość gość
co za bzdury suchy wytrysk, po prostu spuścił się w tobie hihi, zbieraj już na spioszki a wasze zabezpieczenie jest najprostszą drogą do ciązy. kazdy kto chce dziecko uprawia sex przerywany, gratulacje mamusiu

Gość gość
zrób sobie bhcg za dwa tygodnie i pewnie będzie dodatni, pogratulować chłpaka z suchyma wytryskiem kazdy by tak chciał, wytrysk bez wytrysku, ile macie lat dzieci ?

Gość gość
jest prawdopodobieństwo ciąży, ale to jeszcze nic pewnego. Jednak musisz wiedzieć, że stosunek przerywany nie daje gwarancji że nie zajdziesz w ciążę. Nawet jeśli nasienia nie widać gołym okiem to i tak jest możliwe że jego część przedostanie się do twoich dróg rodnych. Jeśli nawet teraz nie jesteś w ciąży to w ten sposób w końcu wpadniesz. Jeśli nie jest jeszcze za późno i nie będziesz w ciąży to udaj się proszę prosto do ginekologa - on pomoże dobrać metodę antykoncepcji.

Gość gość
Ostatni wpis guzik prawda,jak kobieta zna swoje ciało i obserwuje to wie kiedy ma dni płodne,my z mężem mamy dwoje dzieci planowane,mineło 5 lat od porodu drugiego synka,a my zabezpieczamy się tylko stosunkiem przerywanym.

Gość gość
I po co sie tak meczyc ze facet wiecznie w stresie czy juz fiuta wyciagac czy jeszcze nie , masakra debilizm ludzki jest nieograniczony.

Gość gość
I po co sie tak meczyc ze facet wiecznie w stresie czy juz fiuta wyciagac czy jeszcze nie , masakra debilizm ludzki jest nieograniczony.

Gość gość
Refleks sobie ćwiczy he he,ale tak na serio ja nigdy bym sie nie truła żadnymi prochami anty,gumka jak najbardziej