Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katarynka213

damski bookser

Polecane posty

Cześć, wiem że to drażliwy temat a mianowicie chodzi o faceta który jest damskim bokserem. Dodam że mam 17 lat on 22 jesteśmy razem rok. Czy jest szansa na to że się zmieni ? Proszę o odpowiedź :))

Gość gość
wiesz co innego by było gdybys weszła z nim w związek nie mając pojęcia o tym ze nim jest,jesli od początku wiesz o jego skłonnościach i chcesz zeby był twoim facetem to jestes dziwna co najmniej

Gość gość
Nie, nie zmieni się. On to lubi. Gdyby każda dziewczyna natychmiast odeszła od niego po pierwszym razie, to może by zrozumiał, że źle robi. Ale Ty jesteś z nim rok, czyli dla niego ok, nic się nie dzieje. Jesteś nieletnia, W związku z tym powiedz rodzicom, by przygotowali pewną sumę pieniędzy. Będą potrzebne na Twoje leczenie, zabiegi chirurgiczne, rehabilitację, dentystę i ortodontę. Skoro z nim jesteś, to będą wydatki, bo on nie przestanie, będzie coraz gorzej. Poradzilabym jeszcze odłożyć parę groszy na pochówek, bo pogrzeby są drogie.

Po osttaniej sytuacji zostawiłam go (było to jakies 4 dni temu) od tamtej pory jest wypisywanie że sie dla Mnie zmieni żebym mu wybaczyła że juz nigdy tego nie zrobi. Rodziców poinformowałam o Tym co robił. Prosił o szanse jednak mu jej nie dałam powiedział że sie zemści teraz juz nie błaga o wybaczenia tylko grozi...