Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

...

Polecane posty

Gość gość
My bierzemy dziewice a potem je rozdziewiczamy. :)

Gość gość do autora
jeszcze mamło widziałeś synku autorze

Gość gość
Gadasz tak, bo nie z*****ałeś porządnie ;p Po co trzymać jakiś wianek dla takiego frustrata jak autor. Życie jest tylko jedno, a orgazm to największa przyjemność. Nie potrzebuję też zgody księdza, by móc używać swojego ciała. Pozdrawia niedziewica z duużym przebiegiem.

Gość gość
Autorze,pytam powaznie. Jaka rozkosz moglbys dac takiej dziewicy? Jaki orgazm zapewnic? Umialbys piescic ja oralnie tak aby zaczela sie wic i krzyczec? Przeklinac i wolac Twoje imie? Umialbys kochac ja bardzo dlugo lub wiele razy by miala wiecej niz jeden orgazm w ciagu nocy? By krzyczala i jeczala tak,ze sasiedzi naklejali by wam kartki na drzwi z prosba o cisze? By byla mokra na sama mysl o tobie? I nie mogla doczekac az wrocisz z pracy i ja zerzniesz na stole,na podlodze, w wannie, w aucie lub windzie? Nie rozplakalaes sie jeszcze! Nie potrafisz tak? Jesli nie to w*********j bo zadna prawdziwa kobieta nie chcialaby do konca zycia meczyc sie z takim psim wytryskiem jak ty,nie majac nic wiecej niz peknieta ,zakrwawiona blone, stado dzieci i pelno garow w zlewie do pozmywania.

Gość gość
Autorze,pytam powaznie. Jaka rozkosz moglbys dac takiej dziewicy? xxxxx On nie chce dawać rozkoszy tylko robić dzieci z dziewicą. :) Nawet jak to sam napisał seks nie jest dla przyjemności. :)

Gość gość
18:54 Nie kompromituj sie idioto i weyjdz zza goscia. Jestem szczrsliwa mezatka z udanym zyciem erotycznym,czyms o czym ty nie masz ziekonego pojecia. Poplakalbys sie na widok nagiej kobiety ty antyseksie.

Gość gość
gość dziś A tobie cipy i zalewanie ich spermą w głowie! Ohydny zboczeniec!

Gość gość
Michale czy znasz jakieś ciekawe książki, w których występują dziewice?

Gość gość
Tylko ja jestem prawowitym dziewicem i królem!

Gość gość
Autorze dostrzegasz to jak nerwowo niedziewice reaguja na dziewice?one czuja jakies zagrozenie,tlumacza sie i walcza z czystoscia.haha.chwala dziewica.

Gość gość
gość dziś Jak baba chce się puszczać po ślubie, to żadna z niej dziewica, taka prawda. Normalna dziewica nie pakuje się w związki, w których będzie masturbatorem zboczonego faceta ruchacza. Szanuj się!

Gość gość
Ja puszczalskiej nie wpuszcze do swojego domu.taka spac w moim llozku nie bedzie,nawet z wc nie skorzysta,a na pewno nie bedzie uzywax moich sztuccow,do kuchni wstep zabroniony.klamek tez dotykac nie moze.

Gość gość
gość dziś Jak się chcesz puszczać po ślubie, to bierzesz puszczalską, proste. Normalne dziewice nie dają się nabrać na gadkę ze ślubem, bo wiedzą, że skończą jako masturbator, więc dziewice nie nadają się na żony, czy matki, bo zostały wybrane do plucia na obłudę tego świata i pokazywania co to są prawdziwe wartości.