Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasze marzenia erotyczne

Polecane posty

Gość gość

To moje marzenie erotyczne :) Chłopak w którym się kocham zaprasza mnie do swojego domu, ja siadam na łóżku, on koło mnie, podszczypuje mnie, łaskocze, masuje i w końcu potem przytula, rzuca się powoli na mnie na łóżko, leży koło mnie, dotyka mnie, podszczypuje, łaskocze i masuje, jego ręka próbuje dotknąć moich piersi, posladków potem krocza, ja robie to samo, w końcu dotyka mojego kroczam ja jego penisa, przytula mnie i masuje po plecach,mprzybliża się do mnie i ociera swoim penisem o moje pośladki (leżymy na boku), przykrywa nas kołdrą, mocno przytula, staje mu, jeczy, przytula się do mnie jeszcze mocniej, odwracam się do niego przodem, patrzy mi głeboko w oczy, uśmiecha się i przytula, podciąga mi bluzke i masuje po brzuchu, potem znów przytula, potem podciąga mi spodnie i masuje po udach, potem znowu przytula, ja robie to samo, potem przewraca mnie na plecy i kładzie się na mnie, przytula mnie, patrzy się głęboko w oczy, uśmiecha się, podciąga ubrania, lapie mnie za uda i masuje, ociera się o mnie, staje mu, jęczy, przytula mnie coraz mocniej i mocniej, powoli zdejmuje bluzke, potem spodnie, jest w samych majtkach (jestesmy pod kołdrą) staje na czworaka i łapie mnie za uda, powoli zdejmuje mi spodnie i bluzkę, kladzie się na mnie i bardzo mocno przytula, potem powoli wkłada penisa, robi mu się dobrze, jęczy, wkłada mocniej, mocniej i mocniej, patrzy mi głęboko w oczy, uśmiecha się, przytula mnie bardzo mocno, robi mi się dobrze, łapie mnie za uda ja też, dostajemy orgazmu, wychodzi i spuszcza się na siebię, potem mnie ujeżdża, bierze bat, staje na czworaka i wali mnie po tyłku, potem łaskocze, dostaję orgazmu, potem liże mi cipkę i masuje po udach, dostaje orgazmu, on też, spuszcza się na siebię, potem robie mu loda, obojga dostajemy orgazmu, spuscza się na swoje nogi, potem leży na plecach, całujemy się, potem ubieramy się, siadam na nim i oglądamy film. Ahhh na samą myśl robi mi się dobrze ^^

Gość gość
moje marzenie to fetysz stóp i delikatna dominacja z kobietą atrakcyjną,ale z jakiegoś powodu kompletnie nie dla mnie,żebym miał prawo dotykać tylko jej stóp np.jak zdjęłaby szpilki po randce z innym

Gość gość
masz 16lat? :D same jeki i podszypywania i masowanie:D łapie mnie za uda ja też, dostajemy orgazmu, x a to juz jak sie nie zlapie za uda to nie bedzie orgazmu, ja lapie faceta z poslady a nie za uda.

Gość prawikzewsi
z tym podszczypywaniami I łaskotaniem to było takie fajne

Gość gość
fajne dla nastoletnich szczylów a nie dojrzalych demonow seksu

Gość gość
Oj! Dzieciaki, dzieciaki...

Gość gość
A ja marzę by robić obleśne rzeczy z kobietą.No i z moim facetem.:) Trójkąt.Żeby potem brał tę pannę na moich oczach.A młoda nie jestem.

Gość gość
Marzy mi się seks z kolegą.