Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jutro sie dowiem czy sie odezwal czy nie

Polecane posty

Gość gość

Juz dluzszy czas spotykalam sie z pewnym facetem. Strasznie mi na nim zalezalo i cierpialam kiedy bywalo ze mnie olewal. Ale przez ostatnie miesiace interesowal sie mna bardziej, wiec bylam szczesliwa, spotykalismy sie i tak dosc rzadko ze wzgledu na odleglosc, ale znacznie czesciej niz wczesniej. jednak strasznie mnie dobilo jak umawialismy sie na spotkanie i on sie nie odezwal.. Milczal tydzien. Tak sie tym wkurzylam, ze wylaczylam telefon ( on jako jeden z nielicznych mial moj drugi nr wiec nie mialam skrupulow bo wiekszosc moich znajomych ma ten drugi, ktorego uzywam) i odlozylam go do szuflady zeby o nim zapomniec. Zeby mnie nie kusilo zeby do niego wydzwaniac itd bo nie chce wyjsc na jakas desperatke... Ale teraz strasznie mnie korci zeby wlaczyc tel i sie dowiedziec czy dzwonil albo pisal... jesli nie to bedzie mi strasznie smutno, ale podejrzewam, ze sie mogl nie odezwac i moze sie nie odezwac juz nigdy :( Czy lepiej juz nie zagladac do tego telefonu narazie i tak bedzie latwiej zapomniec? Wiem, ze to dziwna metoda z tym wylaczonym tel. ale inaczej bym moze do niego zadzwonila, albo napisala cos glupiego

Gość gość
No i od tego czasu co wylaczylam tel minelo 10 dni... Mysle sobie zeby jutro go wlaczyc, ale wtedy wszystko wroci, wszystkie wspomnienia , obojetnie czy napisal czy nie... Nie wiem juz co robic..Mialam o nim zapomniec a dalej pamietam

Gość gość
SMS-y mają ważność 48 h max.

Gość gość
W moim tel chyba nie bo juz raz wylaczylam tel na kilka dni ( wlasnie z jego powodu jak sie poklocilismy strasznie) i doszedl sms sprzed killku dni... Ale nawet jesli, to trudno widoczne nie bylo nam pisane :(

Gość gość
Ok, a czy jesli tel mialam przez jakis czas wlaczony ( kilka dni), ale na niego nie patrzylam po prostu to wtedy powinny zachowac sie smsy z wtedy mimo, ze ich nie odczytalam? Ale jesli mi doszly na telefon