Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zranionyprzezzycie

Mam pecha w miłości :(

Polecane posty

Gość Zranionyprzezzycie

Jestem przystojnym chłopakiem mam 24 lata Nie jestem za wysoki mam tylko 1.75 ale wagę idealną chodzę na siłownię i mam taką dość ładną figurę nie za bardzo napakowany ale dość muskularny. Do tego wszystkie dziewczyny mówią że jestem fajny i bardzo ładny . Pracuję nie nie za wysokie zarobki ale jakoś sobie radzę . Samochodu nie mam ale to nie z problemów finansowych tylko że ciężko przychodzi mi zdać prawko ponieważ jestem za granicą w Hiszpanii wiec jest dosyć trudno. To mój cały opis we dwóch zdaniach .mam kilku znajomych .. Mam strasznego pecha do dziewczyn .. Na początku z nimi pisze jest wszystko okej ... po jakimś czasie przestają odpisywać albo w ogóle nie chcą ze mną pisać ... Nie powiem miewałem dziewczyny ze 2 i nawet nie brak mi odwagi ... Ale nic z tego zawsze jestem odpychany . Kiedyś zraniłem pewną dziewczynę to jeszcze jak byłem w Polsce miałem 16 i może to śmieszne ale zaczynam myśleć że mi rzuciła jakiś czar. .. Bo nic mi się nie udaje ... a poza tym gdyby to mogła być prawda dosyć się już nacierpialem będąc ciągle sam...czasami mam nawet myśli samobójcze. .. Już nie wiem co mam robić ... Słyszę się teraz z jedną dziewczyna. .. już po 3 dniach mi nie odpisuje. .. To jakaś farsa. .. zaczynam czepiać się we mnie najmniejszych szczegółów. .. nawet dwóch zębów co mam troszkę krzywe. .. ale to przecież nie możliwe są chłopacy co mają braki albo bardzo krzywe są na utrzymaniu starych i maja dziewczyny. ... jestem bardzo zdesperowany poprostu na życie chęć straciłem :( pozdrawiam Daniel proszę o porady.

Gość gość
Nie licz na to, że w necie poznasz swoją miłość. Tu nie ma takich osób. Szukaj w REALU!

wiesz, w necie dziewczyny często szukają sponsorów, jak nie masz swojego samochodu, mieszkania, dobrze płatnej roboty to Cię zlewają :) i nie ma tu znaczenia fakt, że jesteś fajny i ładny :) ponadto może być też tak, że Twój styl komunikacji jest specyficzny i może jest tam coś, co je odpycha. To jedno. Drugie, to że pewnie nie wiesz, czym jest miłość / zakochanie skoro tego używasz dla opisania swoich niepowodzeń w wirtualnych poszukiwaniach. Szukasz po prostu dziewczyny, a to jedno, pokochać kogoś to już inna szkoła :)