Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znajomość on 46, ona 25

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego facet przez około dwa miesiące wykazuje zainteresowanie i widać ze dazy do JEDNEGO, a potem jak juz znajomość sie coraz bardziej zacieśnia on jakby sie wycofuje? Dodam, ze ja mam 25 lat, on 46

Gość gość od goscia
ja tam bym się nie wycofał, i taką lat 25 przytulił ;) Boi sie ze mu rozwalisz zycie jak pojdzie coś nie tak

Gość gość
Może ma żonę i dzieci i chce po rostu "uciąć sobie romans" na boku? Znajdź sobie Autorko młodego mężczyznę a nie takiego z pojawiającym się "kryzysem wieku średniego".

Gość gość
gość od gościa, myslisz, ze jednak mimo wszystko jest szansa zeby miedzy nami do czegos doszło jesli jak to mowia bede drążyła jak ta kropla co draży skale?

Gość gość
dziś - Autorko- szukaj młodszego mężczyzny! Dla takiego 46-latka nie warto "drążyć skały". Lepiej zainteresuj się tym "gościem od gościa", co chciałby Cię przytulić. Może warto spróbować? Nigdy nie wiadomo gdzie i w której chwili można znaleźć szczęście.

Gość gość od goscia
musisz mu dać poczucie ze nie sprawsz mu kłopotów, czy facet ma rodzine? żonaty?

Gość gość
Ma zone... Z tego co wiem jest bi, spotyka sie z facetami na boku. Wiem co powiecie, ze zaraz zhejtujecie i w ogole, ale ja naprawdę nic nie poradzę, ze sie w nim zakochałam... Zastanawiałam sie jeszcze po co miałby podrywać mnie gdyby był ukrytym gejem. To byłoby bez sensu

Gość gość
Kryzys to jest przed 40. 46 wie co robi i po co.

Gość gość
Żonaty i bi. Naprawdę potrzebujesz problemów?

Gość gość
dziś "Kryzys to jest przed 40. 46 wie co robi i po co" XXX 46 na pewno nie wie co robi i po co- zaczyna tracić rozum!

Gość gość
Ja byłam z takim "ukrytym gejem"- NIE POLECAM! Zawracał mi tylko głowę i dawał nadzieję na idealny związek.

Gość gość
To moze moglabys mi odpowiedzieć na pytanie ktore niezwykle mnie nurtuje: po co Ci "ukryci geje" podrywają? Dla jednorazowego przespania sie?

Gość gość
dziś "to może moglabyś mi odpowiedzieć na pytanie ktore niezwykle mnie nurtuje: po co Ci "ukryci geje" podrywają? Dla jednorazowego przespania sie?" XXX Ja myślę, ze powody moga być dwa: pierwszy- dla "zachowania pozorów", drugi- może mają wyrzuty sumienia i chcą sami sobie udowodnić, że jednak "nie odbiegają od zdecydowanej większości mężczyzn tj. hetero"?

Gość gość
Ale czy oni faktycznie dążą do zbliżenia czy na flircie koncza?

Gość gość
Jak jest fajna kobieta to dlaczego ma kończyć na flircie?

Gość gość
Zonaty i bi? prawie 2-krotnie starszy? I jeszcze watpliwosci co zrobic? wiac gdzie pieprz rosnie.