Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konrad123

Samobójstwo, depresja?

Polecane posty

Gość Konrad123

Witam nazywam się Konrad mam 17 lat od 4 lat zmagań się z depresją jestem po 3 próbach samobójczych czy znajdę tutaj osobę z podobnymi problemami ? Bym mógł z nią porozmawiać ? Mój numer gg 60406322

Gość gość
Przytulam :)

Gość gość
Bardzo ci współczuje. Az sie nie chce ze majac 17 lat masz tak ciężkie doświadczenia. Musisz iść do dobrego specjalisty który dobierze lepsze antydepredanty. No i koniecznie by się przydała terapia. A Twoi rodzice? Masz w nich wsparcie? No i nigdy nie myśl o samobójstwie bo ono nie rozwiąże twoich problemów, nie sprawi ulgi. Poczytaj co się dzieje z samobojcami potem. Może modlitwa jest dobrym rozwiązaniem i szczere zawierzenie Bogu?

Gość Konrad123
Antydepresanty ? One nie pomagają one wszystko pogarszają

Konrad123- chłopaku.. jak się czujesz? Brałeś już antydepresanty? Jeśli tak, to jakie? Może Ci lekarz źle dobrał? Trzeba zmienić na inne..? A terapia? Rozmawiałeś z kimś? Twoi rodzice wiedzą o tym ja się czujesz?

Mozna jedynie się z niej wyleczyć robiąc treningi wytrzymałościowe, noradrenalina wystarczy na średnie epizody. tak mi sie wydaje. :P

i moze wizyta u dobrego Psychiatry, musisz isc do kilku najlepiej i wybrac sam, albo inaczej zrobic.

Najlepiej zdepersanlizuj sie, do wyzszej świadomości Brahmanyotti. i zadrżyj, ze Zdziwienia kto Tam Jest. :classic_cool: