Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile kosztuje wyjazd do Australii?

Polecane posty

Gość gość

j.w. bilety lotnicze to wiem mniej więcej, ale jakbym chciała tak bez wycieczki, samodzielnie, na urlop około dwa tyg., przejechać powiedzmy z Melbourne do Sydney. Lyb z Sydney do Brisbane, może kawałek dalej?

Gość gość
w c***j :D

Gość gość
Kochana bilet samolotu kosztuje od $75-do &100 w jedna strone .Ty musisz miec dolary na zycie bo beda sie pytac na lotnisku jak wjedziesz do Australii. Mozna jechac autobusem tez taniej,jak znasz jezyk angielski dasz sobie rade.

Gość gość
Zupelnie niezle podrozuje sie po Australii ( a zwlascza po NOwej Zelandii) autostopem

Gość gość
W kwestii biletów lotniczych zobacz sobie jeszcze na portal eloty.pl Tam jest na głównej stronie taka wyszukiwarka połączeń, bardzo prosta w użyciu, która znajdzie dla ciebie najtańsze bilety. Ja już tam kilkukrotnie znalazłam bilety praktycznie za pół darmo :)

Gość gość gość
Sprawdź na PolskaLata.pl :) bilety lotnicze w świetnych cenach:) Ja na Bali leciałam za 1800 zł :)

Gość gość
W c***j :D Musisz kupić klasę biznes , inaczej cie nie wpuszcza, szczególnie jak jestes z Polski, bedą myślec, ze przyjechałaś na zarobek Jest odpytywanie co będziesz robiła, ile masz kasy, gdzie będziesz przebywać Jak nikogo nie znasz to tez możesz mieć problem

Gość gość
Patrzcie tutaj - https://logostour.pl/kontynenty/australia Tak to wygląda z biurem podróży i macie od razu wszystkie atrakcje, jakie mogą wam przyjść na myśl. W sensie zobaczycie dosłownie wszystko, co ma do zaoferowania ten kraj. A rozsądnie jest również uderzyć od razu do Nowej Zelandii. Wtedy macie wszystkie cudowne miejsca załatwione za jednym razem.