Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do pan po 40 pytanie ,jestescie technicznie rozwiniete

Polecane posty

Gość gość

Mam na mysli czy wszystko z latwoscia technicznie ogarniacie? Bo ja nie :o

Gość gość
czego nie ogarniasz?

Gość gość
Ja ogarniam jazdę samochodem,komputer, sprzęty domowe ale to chyba podstawa w dzisiejszych czasach.

Gość gość
Ja ogarniam elektronikę, komputery, laptopy, notebooki, netbooki, phablety, tablety, ajfony-srajfony a nie ogarniam prowadzenia samochodu :( I chyba już jestem za stara na prawko. Mam wrażenie że zostaje mi furmanka albo wózek z osiołkiem :(

Gość gość
Ogarniam samochód, dzieci i męża, a poza tym jestem kretynem technologicznym. Telefon podstawa, komputer to samo. Nie jest mi z tym źle i jakoś ciężko. W razie czego mam 14 letnią córkę :)

Gość gość
Ogarniam. A ty autorko z czym masz problem?

Gość gość
Mam problwm ze wszystkim co moj maz instaluje , mij stary to straszny gadzeciarz i wszystkie nowinki kupuje i instaluje np kupil radio ale ti tylko wielka kula bo radio jest u meza w telefonie albi ipadzie , nie potrafie tego znalezc nie potrafie uruchomic Np zapomnialam doladowac bilet miesieczny i prosilam kierowce ze musze jechac autibusem di najblizszego punktu zeby kupic a on powiedzial ze mam aplikacje zaladowac i kupic jednorazowy bilet przez telefon i nie sciemniac ze nie moge kupic biletu , probowalam ale stanelo na tym ze mam podag google haslo??????:o Skad ja mam znac googlehaslo

Gość gość
Ja jestem taka pośrednia. Ogarniam domowe sprzęty, samochód i smartfona. Podstawowe aplikacje również, ale nie mam ich dużo w telefonie, bo mnie to nie interesuje. Dla mnie telefon to narzędzie do telefonowania, wysyłania smsów i sprawdzania podstawowych informacji w necie a nie najważniejszy życiowy partner

Gość gość
Np zapomnialam doladowac bilet miesieczny i prosilam kierowce ze musze jechac autibusem di najblizszego punktu zeby kupic a on powiedzial ze mam aplikacje zaladowac i kupic jednorazowy bilet przez telefon i nie sciemniac ze nie moge kupic biletu x x o matko, ja bym tez nie kupiła, choćby dlatego, ze nie mam w telefonie internetu, a bez tego raczej nie kupie biletu, nie mam nawet smartfona... jakiś kretyn z tego kierowcy.. a sa ludzie którzy komórek nie noszą z ta technika to moim zdaniem jest b gadzetomania niż technika, mnie to nudzi i męczy, komputer oczywiście mam

Gość gość
Mnie to meczy i irytuje

Gość gość
gość dziś może chodzi o konto gmail jak masz założone to wtedy pobierasz sobie aplikacje ze sklepu play

Gość gość
A co ja mam powiedziec jestem po 30 i tez duzo rzeczy nie ogarniam. Iphona mam tylko do dzwonienia kontaktow gdyby nie moj maz i tak bym nie wgrała. Komputer tylko podstawy . Sprzety domowe mam tylko takie na ktorych sie znam a te ktore by mi sie faktycznie przydaly za skomplikowane wiec wymiekam. Mam to chyba po mamusi bo od czasu kiedy ma nowa pralke pierze tylko moj tata.