Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża

Polecane posty

Gość gość

Witam chciałam się zapytać po jakim czasie mogę zrobić test ciążowy .Okres miałam 14 sierpnia (27dni)stosunek byl 21,24,27sierpnia według kalendarza dni płodnych 24,27 byly dniami płodnymi (27 sierpień owulacja) zrobiłam dzisiaj test ale wynik negatywny

Gość tolaola
Ja w ciąży zrobilam pierwszy test dzien po spodziewanym okresie. Negatywny. Okres sie nie pojawil, wiec powtorzylam znowu tydzien po terminie. Wyszla blada kreska. Dopiero po kolejnych dwoch dniach wyszla wyrazna, pojawila sie od razu ... ;) Niestety ciążę straciłam, ale nadal sie staramy i lekarz mowi, ze wczesniej niz tydzien po terminie miesiaczki nie robic, bo czasem moze sie cos przesunąć z owulacją i wtedy wyjdzie negatyw pomimo ciąży. Długo sie staracie?

Gość gość
2 miesiąc starania o dziecko raz miałam metaliczny posmak w ustach,zawroty głowy,nudności

Gość agus8784
Tradycyjnie w dniu spodziewanej miesiączki. A najlepiej po dniu spodziewanej jak nie przyjdzie oczywiście.

Gość gość
Ja okres miałam zawsze nieregularny, ale jakies takie przeczucie miałam , spoznial sie 3 dni co u mnie bylo normą, poczekalam jeszcze 2 dni , wyszedł negatywny, 2 dni później zrobiłam kolejny ale ta druga kreska wyszla strasznie blada, poczekałam i następnego dnia zrobiłam kolejny kupiłam ten clearblue który pokazuje który to tydzień, i pokazał sie plusik że powyżej 3 tydzień:) nasza malutka skończyła w niedziele 4 mies:) radze ci poczekać, dzień lub 2 i kupic 2 różne testy, mojej siostrze ktora byla juz w 6 tyg pokazywaly testy wynik negatywny dopiero jak kupiła ten droższy to jej pokazało plusik:)