Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagodagreen96

Kontyunuować te spotkania?6 lat różnicy

Polecane posty

Gość Jagodagreen96

Od miesiąca ,spotykam się z pewnym A.Ja mam 20 lat,on ma 26.Swoją drogą,chyba to za duża różnica wiekowa...jakoś ciągle mam to w głowie.Jest inteligentny,to mnie przeraża.Boje się ,że nie podołam temu.On natomiast mówi o mnie ,że ja jestem szalenie inteligentna i myślał ,że takich dziewczyn jak bohaterek z filmów Woodie'go Allena nie ma.Dodatkowo ostatnio powiedział mi,że już kiedyś się widzieliśmy,dwa miesiące wcześniej,on zupełnie nie widział,że to ja,dowiedział się przypadkiem,że jestem tą samą dziewczyną z plaży co robiła sobie z koleżanką ze 100 zdjęć-śmiał się z tego.Czy te 6 lat różnicy to nie jest tak dużo?...

Gość gość
A co to za różnica? Ja tez poznałam swojego faceta jak miałam 20 lat, on miał 30. Dziś jesteśmy już 2,5 roku razem i świetnie się dogadujemy. Ja tej różnicy w ogóle nie czuję.

Gość gość
Mój mąż jest 7 lat starszy i jesteśmy po ślubie 14 lat.

Gość gość
Moj maz jest starszy 9 lat i to bylo najgorsze co boglam zrobic..nie sluchalam wtedy nikogo a teraz sie cholernie mecze, roznica wieku wyszla i niestety on mysli ze jest moim panem a ja niewolnica..nie piszcie ze trzeba sobie wychowac faceta, po prostu zle trafilam i to byla moja najgorsza decyzja w zyciu...nie skreslam oczywiscie Twojego chlopaka, ale naprawde w zyciu warto przemyslec kazda decycje 2 razy, bo od tego pozniejsze cale zycie zalezy, mi sie niestety nie udalo..ja mam 31 on 40 i mam wrazenie ze mieszkam z ojcem .taka prawda

Gość gość
Ja miałam 16 on 23 jak zaczęliśmy się wydawać... na sex musiał "trochę poczekac" co nie uchronilo nas przed ciążą.( dziekuje Bogu, ze ta ciaza byla bo mamy najlepsza corke na swiecie) Jesteśmy 10 lat razem, 7 lat po ślubie i jest super. Nigdy bym niczego nie zmieniła gdybym mogła... Nie czuję różnicy wieku, zawsze byłam poważniejsza niż reszta. Wiek to nie reguła... pan i władca bo starszy? Wątpię... jak ludzie się kochają to 6,7 czy 10 lat to nie różnica. A jak sobie pościelisz tak się wyspisz nawet z rówieśniem.

Gość gość
A moj facet jest ode mnie 6 lat mlodszy :D I zyje nam sie super, wiec co sie zastanawiasz jeszcze.

Gość gość
Za stary weź sobie rówieśnika taki staruch myśli tylko o ruchaniu

Gość gość
Takich staruchów brać wstyd kobiety

Gość gość
Bez urazy, ale trochę żałosne pytanie. Jeśli dowód osobisty jest dla ciebie ważniejszy niż uczucie, to trochę słabe, zwłaszcza, że 6 lat nie jest jeszcze jakąś straszną różnicą. Jeśli w ogóle dopuszczasz możliwość zerwania z takiego powodu, to znaczy, że nic do niego nie czujesz, więc moja rada brzmi nie - nie kontynuować tych spotkań. Niepotrzebnie zajmujesz jego uwagę.

Gość gość
jest duża różnica bo taki facet dużo sypiał z kobietami i pewnie traktuje jak przedmiot bierz tylko rówieśnika a nie takiego star**** 26 letniego.

Gość gość
W czym się twoja "szalona inteligencja" przejawia? :-D Bo w swoich postach raczej ją skrzętnie ukrywasz :-D