Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy kupujecie nowe czy używane podręczniki

Polecane posty

Gość gość

mam wystawione od ponad miesiaca uzywane podreczniki /aktualne do liceum po córkach - stan jak nowe za najniższa cenę na allegro uzywanych . Bardzo małe zainteresowanie podrecznikami spzredałm dopiero cztery podreczniki . Czy jestescie wszyscy tak bogaci ze stac was na nowe ? po co przepałacac?

Gość gość
Mam młodsze dzieci ale z tego co widzę podręczniki często się zmieniają więc nie ma wyjścia i trzeba kupować nowe. A twoje podręczniki były nowe czy też miałaś uzywane?

Gość gość
Pisze wyraznie , że są aktualne !

Gość gość
Zawsze kupowałam nowe, bo syn szedł nowym programem. Gdybym miała możliwość, to kupowałabym stare, bo po co niepotrzebnie przepłacać. Teraz na szczęście funduje mi je państwo. :)

Gość gość
Myślę, że bardziej popularnie jest szukanie używanych książek na kiermaszach w szkole albo w punktach skupu. Jest szybciej i nie trzeba dopłacać za wysyłkę. Stąd małe zainteresowanie ofertą na allegro.

Gość gość
Jeżeli ktoś kupuje używane, to woli kupić od kogoś znajomego, na kiermaszu w szkole lub w antykwariacie. Można wtedy zajrzeć do tej książki i sprawdzić jej stan. A przez internet można kupić wybrakowaną książkę, lub mocno zniszczoną w środku.

Gość gość
Nie każdy kłamie i oszukuje . Taaa na allegro wszyscy he he co za idiotyczne podejsciee

Gość gość
Kupuję nowe , nie wyobrażam sobie książek po kimś , kto nie myje rąk po toalecie. Fuj , albo mam bzika na tym tle :-)