Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówkalllllllll

zdrada, i rozsterki

Polecane posty

Gość gościówkalllllllll

5lat razem, kilka lat narzeczeństwa, oboje pracujemy dużo, ja w dzień, on w nocy... rozmywa się uczucie, oddalamy się od siebie. on po pewnej kłótni odchodzi. po kilku tyg. zaczynamy rozmawiać... wyrzucamy wszystko co leżało nam na sercu.. on mowi że poznał kogoś.. że poznał ją kilka dni przed rozstaniem. że powiedział jej że jest sam. potem przyznał że jednak kogoś ma.. że spał z nią, że ona się zakochała.. ale on tęskni za mną, chce naprawiać nasz związek.. . ale.... nie może o niej przestać myśleć... nie kocha jej podobno. nie ma z nią dużego kontaktu.. podobno.. czasami jakiś sms ona napisze.. a ja... kocham, jestem strzępkiem nerwów.. kazałam mu wybrać.. że alb ja i nasz zwiazek i praca nad nim albo niech spada... on chce iść do psychologa sam, bo nie radzi sobie z tym... co robić? bo już nie wiem. jak znikam i nie odpisuję to on szaleje. pisze, potem chce się spotykać, ze mną mówi że mnie kocha.. że tęskni.. a wczoraj mi powiedział że chce pracować nad naszym związkiem ale nie może pozbyc się jej z głowy... jak tak k***a można.. poradzcie.. uciec na stałe, czy poczekać.?

Gość gość
jasne ze uciekac , on cie zdradzil a ty jeszcze sie zastanawiasz , glupia jestes az zal

Gość gościówallll
dzięki

Gość gość
ktoś jeszcze

Gość gość
takiemu to fak of i tyle

Gość gość
też tak myślę, on mówi że chce się leczyć że nie chce o niej myśleć... ale dlaczego ona jest tak wyjątkowa że mimo że chce przestać o niej myśleć to i tak myśli?

Gość gość
Spał z inną :-( współczuję

Gość gość
Jest powiedzenie, ze jesli kochasz dwie osoby to wybierz ta druga bo jakbys ta pierwsza naprawde kochal to by ta druga nigdy ci w glowie nie zakrecila. Rozumiesz?

Gość gość
to juz koniec, pusc go wolno...po co Ci koles, który się w innej zapatrzył tak, z ema problem? oznacza to, ze się powtorzy bo nie jestes ta jedyna na całe zycie...