Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Odradzam Salon urody Magnolia w Łodzi!!

Polecane posty

Gość gość

Ostrzegam przed wykonaniem zabiegow w salonie urody Magnolia przy Franciszkanskiej i Armii Krajowej. To chyba jest najbardziej nieprofesjonalny salon w miescie! albo i w kraju! pani dr Glapinska wykonala mi zabieg powiekszenia ust kwasem hialuronowym. To jest moja najgorsza decyzja w zyciu mam mnostwo gorek, usta sa niesymetryczne, skrzywione ( gorna czesc z jednej strony jest wyzej niz z drugiej strony)! i sa wydete jak glonojad a prosilam o delikatna korekte! jestem zalamana!!!!! czuje sie fatalnie wstyd mi przed rodzina i nawet obcymi ludzmi bo wyglada to paskudnie. Nie wiedzialam ze ta pani najwyrazniej sie uczy na swoich pacjentach bo na to wskazuje a zplacilam duzo pieniedzy. To nie byla zadna promocja! Kosmetyczka umywa rece i wmawia mi ze to sie wchlonie! jakas bzdura!!!, po 2 tyg normalnie powinnam mies wszystko super a to juz 3 miesiac i nic sie nie zmienia. Jest to bardzo przykre ze nie ponosi odpowiedzialnosci za swoje czyny, nie potrafi sie przyznac, tylko zgonic najlepiej na nnych. Nie zrobila nic ,nawet nie przeprosila tylko perfidnie wmawia ze taka widzocznie jest moja skora! to jest szczyt bezczelnosci, brak podejscia fachowosci, wszystkiego!! ona powinna zajac sie kopaniem roslin w ogrodzie a nie tym czym sie zajmuje. Zabieg ust robilam juz 2 lata temu gdzie indziej i mialam piekne usta, pozniej przeprowadzilam sie do innego miasta i trafilam na ta pania dr, wiec wmawianie bzdur to jest jej ucieczka przed odpowiedzialnosci :((((((((((((((((((((((((((( ciagle placze. kazdego ostrzegam!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować