Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Urodziny dziecka gdzie i za ile robicie mamusie? Proszę o odpowiedzi

Polecane posty

Gość gość

W moim przypadku sytuacja wygląda tak, że z ojcem dziecka jestem po rozwodzie. Mam obecnie partnera, mieszkamy razem. Gdyby nie to, że kupiliśmy mieszkanie niedawno i po prostu fizycznie i czasowo nie zdążymy ogarnąć remontu do urodzin mojego synka nie mam w mieszkaniu salonu jeszcze. Aktualnie jest to skład rzeczy i narzędzi...istna graciarnia. Stan tego pokoju jest taki, że pozostawia na prawdę wiele do życzenia nawet gdybyśmy wszystko z niego wynieśli no nie wpuścimy tam żadnych ludzi bo wstyd... W tamtym roku zrobiliśmy z byłym na pół urodziny w bawialni i było ok. W tym roku chciałam zaprosić pięcioro dzieci na urodziny organizowane na basenie. Koszt tego taki jak w zeszłym roku, ale mój były się nagle burzy bo zrobił prawko kupił auto i musi przerejestrować i bla bla, że on kasy nie bedzie miał na to :/ a ja nie mam na całość bo to nie jest mały wydatek. Po połowie miało być tak ustalaliśmy. I mi wymyśla, że za 10 lat urodziny za 2000 bede robić O.o Dziewczyny jak robicie dzieciom urodziny gdy w domu nie ma warunków? Mogłabym zrobić na ogródku działkowym, ale jest wrzesień i z pogodą różnie bywa jak będzie lać to co ja wtedy zrobię :o :(

Gość gość
upppppppppp

Gość gość
Jak nie masz warunków i kasy to może nie robić urodzin z zapraszaniem dzieci? Dziecku dać prezent, tort bez imprezy.

Gość gość
Najczęściej urodziny sa w bawialniach, oprócz tego widziałam oferty basenów i klubów sportowych. W moim mieście urodziny organizuje również biblioteka - podobno jest bardzo fajnie. Syn był niedawno na paintballu, ale to dla starszych dzieci i przypuszczam, że impreza do tanich nie należy.

Gość gość
14:29 Nie jestem uboga, ale mam inne wydatki związane z mieszkaniem, firmą etc. Więc aktualnie mam tymczasowo okrojony budżet. W związku z czym nie mam 500 600 zł żeby na już wydać na urodziny. 300 zł jestem w stanie wygospodarować. Mój były nie ma żadnych obowiązków siedzi u mamuni zarabia rzekomo 3-4 tysiące, ale ma problem za 300 zł dziecku urodziny zrobić :o

Gość gość
14:32 Bawialnia była rok temu...

Gość gość
z pewnością autorka ma natapirowane blond włosy i kilkucentymetrowe tipsy.....

Gość gość
14:45 Nie trafiłaś złotko i nie wiem skąd taki żałosny wniosek, ale jeśli Ci się wydaje, że się znasz na ludziach to masz rację - wydaje Ci się :classic_cool:

Gość gość
Skoro nie masz kasy na urodziny to ich nie rob, w ramach tego zabierz dziecko na jednodniowa wycieczkę itp.

Gość gość
te blond natapirowane włosy to była tylko metafora, jak widać trafiona w 100% :) :) :)

Gość gość
albo idź z dzieckiem do lasu szukać kija z jednym końcem :) :) :) :) :)

Gość gość
15:17 No to chyba Ty nie wiesz co to jest metafora oraz kiedy i jak się ją stosuje :o

Gość gość
15:16 Nie mam na takie jakie chciałam więc szukam alternatywy i pomysłów innych mam na urodziny dla dziecka z jego kolegami na które to dziecko czeka... x Do pani od szukania kija moja rada, rozpędź się kochana a ściana szybko Cię sama znajdzie żebyś się o nią mogła roztrzaskać :)

Gość gość
Och, musisz chyba jednak zjeść kilka gwoździ, żeby podnieść poziom żelaza, który usprawnia myślenie ;)

Gość gość
15:31 Idź się trollico zajmij czymś konstruktywnym a najlepiej powtórką z języka polskiego - poziom klas 1-3

Gość gość
gość dziś odezwała się ta co była PRYMASEM w podstawówce :)

Gość gość
Ale jestescie głupie...

Gość gość
Autorko,ile dziecko ma lat?

Gość gość
ma 16 lat

Gość gość
trollom dziękuje. we wrześniu syn skończy 13lat.

Gość gość
Mam syna w wieku 12 lat.I po 1.rzadko juz ktorys urzadza takie imprezy gdzies w bawialni itp.Po 2.nie lepiej,dac chlopakowi 100 zl,niech zaprosi kolegow na pizze?Albo jakies kregle?U nas w klasie akurat rzadzi laserowy paintball.Ale to w sumie tylko jeden kolega urzadza tam urodziny,Reszta juz nie robi tak urodzin.Ja ostatnie urodziny zrobilam,jak syn mial 10 lat,zaprosil paru znajomych do domu,rozstawilismy pilkarzyki,zamowilismy pizze,jakies slodycze,byl tort i sie dzieciaki bawily.

Gość gość
Tu autorka W szkole to można być PRYMUSEM a nie PRYMASEM. Mój syn ma 4 lata, poprzednie wpisy nie należą do mnie.

Gość gość
Tu autorka W szkole to można być PRYMUSEM a nie PRYMASEM. Mój syn ma 4 lata, poprzednie wpisy nie należą do mnie. autorko, przykro mi ale zupełnie pozbawiona jesteś inteligencji. Więc jak krowie na rowie powtarzam, że w szkole pewnie byłaś P R Y MA S E M.

Gość gość
19:38 Poczytaj sobie definicję słowa prymas idiotko skończona bo ja Ci tego nie będę tłumaczyć. Szkoda mojego cennego czasu na takie jałowe dyskusje. Z idiota się nie dyskutuje bo najpierw Cię sprowadzi do swojego poziomu a potem zniszczy doświadczeniem. Żegnam

Gość gość
Autorko i tylko przekonałaś wszystkich o swojej tępocie i ograniczeniu umysłowym. Jesli nie łapiesz ironii to znaczy, że jestes bezdennie głupia

Gość gość
Jeśli robienie z siebie polglowka jest ironia dla was to rzeczywiście nie mam tu z kim gadać. Wy się wroccie do szkoły bo piszecie takie bzdety aż oczy bolą.

Gość gość
masakra, autorka wymiata :) :) :) :) :)

Gość gość
Do sklepu wchodzi blondynka i zwraca się do ekspedientki: - Poproszę episkopat. - Chyba epidiaskop? - Proszę pani, to ja podejmuję diecezję! - Chyba decyzje? - Niech pani się nie wymądrza! W szkole byłam prymasem! z dedykacją dla szanownej autorki :)

Gość gość
moja córka ma 10 lat i ostatnio była u koleżanki na urodzinach, na których mieli warsztaty z robienia świec, fajna zabawa i integracja. rodzice jubilatki (a moi znajomi) znaleźli taką imprezę na stronce http://www.zdolnedzieciaki.pl/oferta/imprezy-urodzinowe-dla-dzieci-koszalin i ja teraz mojej zamierzam zrobić coś podobnego, fajna opcja, jak nie masz miejsca i masz ograniczony budżet!