Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jej pomysł czy jego?

Polecane posty

Gość gość

Napisała do mnie taka dziewczyna, koleżanka mojego eks. Widziałam się z tą dziewczyną tylko raz w życiu, na imprezie, byliśmy wtedy dużą ekipą: z nią, moim eks (wtedy moim chłopakiem) i innymi dziewczynami i chłopakami. Ta impreza była prawie pół roku temu i więcej z tą dziewczyną nie miałam żadnych kontaktów, jedynie lajkowałam niektóre jej zdjecia na fb i to tyle. I ona teraz nagle do mnie napisała co u mnie i czy jadę na imprezę tam w ich strony, co tam kiedyś byliśmy. Ja jej napisałam,że nie mam czym tam pojechać (wtedy jechałam z chłopakiem) i że imprezuję u siebie w mieście,a ona mi się pyta gdzie dokładnie. Aż ciekawa jestem dalszego ciągu tej rozmowy, ale myślicie, że ona tak napisała do mnie sama z siebie czy to pomysł mojego eks,z którym nie mam już kontaktu od kilku miesięcy? Bo przecież ja z tą dziewczyną praktycznie się nie znam...

Gość gość
Jednak chyba jej pomysł, bo dzwoniła, chce zacząć chodzić na wspólne imprezy z jej przyjaciółką i z jej "prawie" chłopakiem.Pytała mi się o mojego eks czy nadal z nim jestem no i ogólnie nawijaliśmy o facetach.Trochę dziwne,że po takim czasie się odezwała, ale w sumie spoko :)

Gość gość
Hmm.. w sumie to mam mętlik w głowie,bo wypytywała mi się jeszcze dlaczego nie jestem już z moim eks i czy mam chłopaka,sporo gadałyśmy i mówiła,że jeszcze potem zadzwoni,ale już nie dzwoniła.Nie wiem czy ja sobie dopisuję jakieś ideologie,ale coś mi tu śmierdzi.Bo dziwne jest nawet to,że ona nie wiedziała o tym,że nie jestem już z moim eks,bo przecież wrzuca sobie z nową dziewczyną zdjęcia na fb ze słodziutkimi opisami,a ona ma go przecież w znajomych na fb. Coś mi tu śmierdzi, zwłaszcza, że mój eks to był zawsze niezły kombinator. A wy co o tym myślicie? Możliwe jest to,że tak sama z siebie odezwała się po prawie pół roku? Mówiła na początku, że dawno się nie widziałyśmy (no a widziałyśmy się tylko raz w życiu) i była zaskoczona,że minęło już prawie pół roku, no i to jest bardziej koleżanka mojego eks niż moja...