Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Postawiłam mu warunek albo ja albo jego córka

Polecane posty

Gość gość

Od pewnego czasu spotykam się z facetem (44 lata), który ma 23 letnią córkę a ona zaś ma 6-letniego syna. Od dłuższego czasu się męczę, chciałam z nimi zamieszkać ale ta dziewczyna w ogóle nic nie robi w domu. Nie chodzi do pracy mimo, że skończyła studia! Żyje na koszt tatusia burmistrza. Dzisiaj rano on przyszedł do mnie, uprawialiśmy seks, kochaliśmy się i dzisiaj gdy skończyliśmy się kochać powiedziałam mu, że jego córka powinna wziąć dziecko i wyprowadzić się np. do swojej matki a on do mnie z takim tekstem: ,,miałbym dla dobrego seksu, z tobą zrezygnować, ze swojej jedynej córki i wnuka, którzy są dla mnie całym światem'' Wstał ubrał się i powiedział ,,zostańmy na tym co jest, ja ci kupię jakiegoś ciucha, zapłacę ci jakiś rachunek, wezmę do jakiejś restauracji ale córka i wnuk mają zostać przy mnie'' potem stwierdził, że jak się córka wyprowadzi to może kogoś poznać, wyprowadzić się i on zostanie sam a na to na pewno nie pozwoli bo miejsce córki jak i jej dziecka jest przy nim. Po czym wyszedł i powiedział,że przyjdzie do mnie jutro wieczorem. Jestem załamana, spotykamy się od paru lat, byłam opiekunką do jego wnuka. Mam 42 lata, czuję się tak upokorzona, on do mnie przychodził tylko po to. Jeszcze słyszałam od znajomych jak się chwalił do drugiego kolegi, że ma kobietę, którą używa sobie ile wlezie.

Gość gość
Przynajmniej był szczery. Przychodzi do Ciebie tylko na seks. Ale chwalenie się Tobą przed kimś to już chamstwo. Wg mnie gość nie ma do Ciebie szacunku. Dla mnie to fiut, a nie facet.

Gość gość
inu ma fajną córeczkę.:).ty mucha chowaj się.:)

Gość gość
Sro.

Gość Kredek
Najlepsze co może być w związku to stawianie warunków ;) haha może jeszcze powinno się używać terminu "ultimatum" a jak się nie zgodzi to "embargo"? Akcja zaczyna rozkręcać sie do szalenczej dynamiki! Emocje sięgające zenitu! Furia! I masa innych nisko budżetowej chlapy tylko po to by zdać sobie sprawę z tego że ktoś inaczej wartosciował emocje? Bo ja tak chce? Bo on musi? Dziwne relacje? Zdrowy facet i jego dzieci kontra sex? Dlaczego użyłem porównania sex? Bo skoro kobieta każe wybierać między dzieckiem co ma dziecko a samą sobą to musi być jedynie sex! Ktoś w dobrej relacji nie stawiał by barier a pomagał je przełamywac. Odrobinę rozsądku proszę! Kto zdrowy psychicznie kazał by dokonywać wyboru "Ja albo Twoje dziecko"? Zazdroszczę wyobraźni

Gość gość
Kredek bo ma dziecko pasożyta. Proste? Walisz jakieś farmazony.