Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stare niedobre

Randka czy paranoja?

Polecane posty

Gość stare niedobre

Witajcie! Mam mętlik w głowie, nie mam z kim o tym pogadać w realu, może pomożecie?:) Otóż , minęło wiele lat od ślubu, dzieci są prawie dorosłe. W związku były wzloty i upadki. Upadki chyba częściej. Ostatnio mąż wybiera się na szkolenie . Ponieważ byliśmy w ostatnim czasie w lepszej fazie pomyślałam, pojadę i pozwiedzam. Zaproponowałam mężowi wspólny wyjazd na co on się przeraził. Zaczął mi szczerze go odradzać. Najpierw,. że stracę urlop (namawia mnie na niego od dawna i twierdzi, ze za dużo pracuję). Później, ze to rok szkolny i dzieciaki trzeba uszykować(jedno w wieku 17 lat!). W końcu powiedział do mnie "Jadę, jadę na to szkolenie" z naciskiem na jadę. No to się wkurzyłam i ochrzaniłam faceta. Mocno ochrzaniłam. W końcu niechętnie zgodził się. Tłumaczył wątpliwości co będę robić jak on będzie na szkoleniu (Kraków - nie ma co nuda aż piszczy;) Powiedział, ze i tak musiał zarezerwować dwójkę bo jedynek nie ma w tym hotelu. Sprawdziłam. Pokoje jednoosobowe są a ostatni został wykupiony dłuuugo po jego rezerwacji . Co o tym myślicie?

Gość gwoli wyjasnienia
Chcesz naprawde to wiedziec? :D

Gość gość
kraków/ to ty kur,qrwiarzu jeszcze w leb nie dostale? burcia wiesz ze jestes stara suka i szlauchem na sperme starych dziadów? :)

Gość gość
nie wiesz jeszcze?

Gość stare niedobre
pytaniem na pytanie to się nie odpowiada;) Nie wiem jeszcze:) Mam nadzieję..