Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca a obojętność dziecka

Polecane posty

Gość gość

Witam was mamusie. Mam problem. Chodź w sumie dla połowy z was to nie Będzie problem. Mam córkę 20 miesięczna, od pół miesiąca pracuje. Od pierwszych dni mojej córeczki byłam tylko ja i ja. Tatuś pracuje po 12 godzin go w domu nie ma. Gdy idę do pracy, córka nawet nie płacze, ma mnie głęboko gdzieś. Bawi się z tatą, babcia, jest wesoła, nawet nie zauważa że mnie nie ma. Trochę mnie to boli ze ja z nią 24/h byłam, a ona tylko tata o tata. Czy to dobrze?

Gość gość
To blnormalne całkowicie normalne. Zostaje z osobami, które zna i kocha więc nie boi się. Z Tobą jest obyta i jesteś pewnikiem w jej życiu jak dla nas słońce, nikt nie płacze jak nadchodzi noc, że więcej słońca nie zobaczy ;-) Ale poczekaj aż mała uderzy się albo przewróci, na sto procent przyleci do Ciebie ;-)

Gość gość
Ciesz się. Podobno moja mama miała przerabane ze mną jak wychodziła do pracy. Płakałam w nieboglosy. Nie pozwalała jej iść. Musiała nieźle się nagimnastykowac zebym nie zauważyła jak wychodzi rano :-D

Gość gość
ale co tobie przeszkadza? to że dziecko nie urządza histerii jak idziesz do pracy? lecz się...

Gość gość
W sumie zabrzmi to brutalnie ale dziecko w tym wieku woli spędzać czas z tymi osobami które są dla niego bardziej atrakcyjne, ty juz się przejadlas;)minie jeszcze z rok jak dziecko zrozumie pojęcia mama tata dom rodzina.

Gość gość
Gość 20.41 nie, nie o to mi chodzi żeby urządzala histerie. Jestem szczęśliwa że malutka nie płacze, moje znajome maja inaczej więc im współczuję. W każdym bądź razie myślałam że troszkę to inaczej będzie wyglądało. Pytam bo się troszkę zdziwiłam, że wszyscy mi mówili że pewnie jest bardzo przywiązana, bo tylko ze mną była. A tu taka niespodzianka :P