Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

...

Polecane posty

Gość gość
Dosyć że jesteś nied***bany to jeszcze pedofil Idę na milicję!

Gość gość
ona ma na imie Adam?:-D :-P

Gość gość
16 latka to nie dla ciebie!Ty stary zawszony capie!

Gość gość
A to dopiero się okaże jak razem obaj wespół zespół korkociągiem sprawdzimy bo teraz to moda wśród mlodzieży szkolnej na zespołową masturbację szampanami zapanowała a to jak tryśnie! Jak wystrzeli! to aż po całej okolicy krzyki rozkoszy się rozlegają co na własne a i cudze uszy sprawdzić można obok szkoły przechodząc osobliwie w czasie przerwy. No tak bo to na przerwach się bawią bo na lekcjach to się szykują majtki nawzajem sobie ściągają! Sam słyszałem jak jedna z drugą idąc mówiły by na polskim dała ściągnąć i o szampanie wczorajszym że dobry był! Masz korkociąg? bo głupio mówić ale ja zapomniałem :(

Gość gość
Lubujesz się c***o w k****ach,Stary cie codziennie n*******la nim po mordzie :::::::::::D

Gość gość
niech zdycha :D

Gość gość
A muzulmanie to lubię bo to dużo u jest i lubię u i m to jak dwa odwrucone u i n jak jedno i ujebać się tymi żółtymi lubię a s nie lubię bo spierdolić w łóżko to nie jest fajnie bo żółtych nie dają tylko czerwone a czerwone to czuby biorą a nie ja i truskawki też są czerwone a te gównem posypują i cukrem potem maskują a ja jestem chytry i przechytrzam ich do kibla truskawki wyrzucam!