Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do mam corek

Polecane posty

Gość gość

Witam drogie mamy

Gość gość
Witajcie mamy mam troche krępujące pytanie ale postanowiłam sie zwrócić do was. Mam 6 letnia córcię i zauważyłam ze jej pi sia na dole nie jest "zamknięta". Nie umiem tego dokładnie opisać ale wejscie do pip jest dosyć duze i tak jakby otwarte. Stad pytanie do was czy wasze córki tez tak maja? Wydaje mi sie to troche dziwne. Nie mam wiecej dzieci wiec nie wiem jak to wyglada u innych...

Gość gość
Zamknieta? A dlaczego mialaby byc zamknieta?

Gość gość
Ja za duzo nie pomoge, mam dwoch synow. Jednak kolezanka mi ostatnio ipwiadala, ze ma odwrotny ptoblem, tzn circe jakby tam zaroslo. Ponoc to jest naturalne w tym wieku i ma tylko obserwowax

Gość gość
Wydaje mi sie ze poch wa powinna byc zamknięta tym bardziej u dziecka ... A u niej widac poch we wewnątrz i wydaje mi sie ze nie powinno tak byc;-(

Gość gość
moja tez tak ma :)...i nigdy ten fakt nie wzbudzał we mnie niepokoju...to normalne...i dlaczego mialo by byc inaczej? przeciez taka nasza anatomiczna budowa, bardziej bym sie martwila gdyby wejscie bylo zwezone, czy "zrosniete"...wszystko z Twoja corka oka :)

Gość gość
moja corka ma roczek i tez tak ma, wiem o czym piszesz, też radziłam sie kolezanki czy tak powinno byc bo to takie dziwne, ale wytlumaczyla , że tak. wydaje mi sie , że jak dzieciakom narosną wargi sromowe to nie beedzie juz ta dziura tak bardzo na wierzchu;)

Gość gość
Serio wasze córcię rak maja? Juz sie przestraszyłam ze cos nie tak. W sumie myslalam ze ta dziura powinna byc zamknięta.

Gość gość
to ja z 22:46 ;) moja cora skonczyla 6 lat kilka dni temu...czemu niby jej "dziurka" mialaby byc zarosnieta? bo nie kapuje...oczywiscie jest otwarta normalnie (nie na tym polega blona dziewicza), mimo braku produkcji sluzow (to jeszcze nie ten etap), tam produkowane sa wydzieliny, ktore maja normalnie "odplywac"...jak dziecieczek jest maly to wazne by skrzydelka warg sromowych mniejszych byly dobrze oczyszczane, by przez przypadek nie przyrosly cala powierzchnią "po bokach" ... z Twoja córka wszytsko jest oka :) nie martw sie na zapas :)

Gość gość
No tak tylko ze ja widze jej wnętrzności bo ta dziurka taka duza jest

Gość gość
ma w kroku wiadro. Po mamusi.

Gość gość
Przecież u dziecka to sie dopiero rozwija. Ludzie...

Gość gość
Bleeeeeee obrzydlistwo , dobrze ze nie mam corki , wiedzialam ze z dziewuchami tylko klopot , chlopak ma siurka ktory wisi i po problemie

Gość gość
moja córka ma 8 lat jej wargi są jakby zamknięte -jak bułeczka wyglądają ze względu na jej częste stany zapalne pęcherza nieraz zaglądałam jak tam wygląda i smarowałam kremem od lekarza jak się położy i rozłoży nogi to jest jak u kobiety dorosłej-wargi się rozchylają i widać co jest w środku ja też tak mam-jak stoję czy siedzę to wargi mam zamknięte-przylegające do siebie

Gość gość
Obrzydliwe, grzebiesz jej w cipie?

Gość gość
Jak czytam to dziwie sie ze piszą tu matki... Fu? Obrzydlistwo? Wiadro jak u mamy? Ludzie... Nie nie grzebie ale raz na jakoś czas zaglądam czy nie ma jakiejś infekcji lub zaczerwienienia? Sprawdzam czy dobrze dbam o higienę córki. To chyba normalne?!