Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moge być w ciąży ?

Polecane posty

Gość gość

Witam od prawie 3 miesięcy nie dostałam okresu oprócz tego w brzuchu kilka razy poczułam takie coś jakby sie poruszyło takie muśnięcie( w tym tygodniu) Nie wiem , z mężem często aż tak nie wspolzylismy i waszystko w gumce. Już raz byłam w ciąży i w sumie wcześnie czułam dziecko i tez takie dziwne delikatne ruchy ale takie bardzo delikatne. Takto poza tym ze nie mam okresu i tak dziwnie coś poruszyło sie kilka razy w moim brzuchu nic sie nie dzieje nie bierze mnie na wymioty tak jak wcześniej nie mam nudności tak jak wcześniej. Doradźcie czy to moze być ciąża.

Gość gość
A co kafeterianki maja usg w oczach? Tak trudno zrobić test lub się wybrac do lekarza? Choćby z powodu braku miesiączki

Gość gość
Możesz być ale zrób test najlepiej

Gość gość
Po takim czasie test wyjdzie wiec rób !!! Pisz jaki wynik

Ja mam takie pytanie miesiączki mam nieregularne raz co 33 dni 36. Uprawiałam stosunek z chlopakiem w 4dc. Stosunek odbył się 2 razy z wytryskiem. Czy jest szansa na ciążę?

Gość gość
Haha nie osłabiaj nas ja pierdole.Mamy ci z kart wróżyć czy jesteś?

Gość gość
Basia szansa zawsze jest

Gość gość
A mnie to pytanie nie dziwi jak sie zabezpieczali to skąd ma wiedzieć czy jest w ciąży bardziej nie jest niż jest. Tu bardziej ograniczone pytania padają na tym forum wiec to i tak jest bardziej rozwinięte. Test a jeśli nie wyjdzie to do gin

Gość gość
jak wyjdzie to tez do gin :)

Gość gość
"A mnie to pytanie nie dziwi jak sie zabezpieczali to skąd ma wiedzieć czy jest w ciąży bardziej nie jest niż jest. " No błagam nie ma okresu od 3 miesięcy i pyta na forum czy to moze ciąża czy może coś innego? A co mamy jej napisać? Na co czeka?? Test niech robi a w ogóle to po takim czasie już z powodu samego braku okresu powinna już dawno być u lekarza! iiiiiiiiiii Basia20, masz regularne cykle. A ciaża wątpliwa ale nikt ci głowy nie da że tym razem się nie przestawiło więc zrób test.