Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja i mój partner

Polecane posty

Gość gość

Mam 33 lata i jestem gotowa na dzidzie. Mój partner powiedział mi wczoraj ze boi się kończyć mimo że biorę tabletki anty bo mówi ze jest ryzyko a on jeszcze nie chce dziecka . Dopiero za parę lat . Chce używać dodatkowego zabezpieczenia. Nie wiem co mu odbiło raptem. Ale jestem w ciężkiej sytuacji teraz.co o tym myślicie?

Gość gość
'dzidzia'.rzyg.

Gość gość
33 lata i dzidzia . OMG lepiej poczekaj az dorosniesz

Gość gość
A co to za różnica czy powiem dzidzia czy dziecko czy jeszcze innaczej . Czekam na odp co do postu a nie głupie komentarze

Gość gość
Ale co mamy o tym myśleć? Co nas obchodzi wasze podejście do dzieci. Róbcie co chcecie.

Gość gość
A skąd mamy wiedzieć co mu nagle odbiło? Jego zapytaj. Zresztą chyba powiedział ci wyraźnie. .nie chce jeszcze dziecka,pewnie często o tym gadalas i chłop się przeraził ze przestałas brać piguly

Gość gość
Wogole z nim o tym nie rozmawiam kiedyś tak wspomnialam ale nie teraz. A czemu tak powiedział ? Bo mówi ze wszyscy jego koledzy tak robią ze mimo że ich kobieta bierze tabletki to i tak oni nie kończą w. Dla mnie to głupie.

Gość gość
zmien faceta bo nie doczekasz sie wogole dziecka

Gość gość
przede wszystkim nie poznasz doznan seksu gdy ciagle wyskakuje ..nerwicy mozna sie nabawic tymi przerywanymi stosunkami.

Gość gość
Nigdy nie stosowałam przerywanych z nim . Bo biorę tabletki. Teraz mi wyskoczył z tekstem ze od dzisiaj chce przerywane pomimo tego że jesteśmy zabezpieczeni tabsami. Bo jego koledzy tak robią i on chce bo innaczej istnieje ryzyko.

Gość gość
to niech posuwa kolegów

Gość gość
No tak dla niego parę lat to nic ale dla ciebie parę lat to 40 stka a wtedy trudniej zajść w ciążę,porozmawiaj z nim o tym że twój zegar biologiczny tyka i na pierwsze dziecko najwyzsza pora bo potem będzie chciał, a ty nie będziesz mogła i kopnie cię w doopę dla młodszej.

Gość gość
A ja Cię rozumiem bo serduszujemy z mężem ale jeszcze nie ma fasolki. A już tak mi się chce tej dzidzi.

Gość gość
On o tym wie i dalej mówi ze mamy czas.

Gość gość
serduszkujemy fasolka dzidzia sorry,ile lat wy macie ?!

Gość gość
33 lata to taki wiek, że równie dobrze możesz zajść za pierwszym podejściem a możesz się starać 5 lat i nic. Jak dla mnie.. zrób badania określające twój stan zdrowia pod kątem możliwości zajścia w ciaże. W dodatku nie wiem czy wiesz ale wieloletnie branie piguł dodatkowo zmniejsza szanse na poczęcie.