Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy Iść na pogotowie czy poczekać

Polecane posty

Gość gość

Aktualnie jestem za granicą i dopadło mnie coś strasznego Od 3 dni okropnie piecze i swędzi mnie odbyt i wargi sromowe Wyskoczyła jakaś wysypka i dziwne pecherze + opuchlizna Od 4 lat mam jednego partnera któremu nic nie dolega W związku z tym co się stało wracam do polski i tu moje pytanie Czy przyjmą i pomogą mi na pogotowiu Ponieważ nie jestem w stanie czekać na wizytę u lekarza gdyż objawy są tak silne ze jedyne co jestem w stanie robić to leżeć a na ginekologa w swojej miejscowości musiałabym czekać 2-3 dni Proszę o szybką odpowiedź

Gość gość
Idź gdzieś prywatnie do ginekologa, doraźnie możesz robić nasiadowki z tantum Rosa i azucalemu - albo zwykłego rumianku zaparzonego tak jak do picia

Gość gość
Do polski dojadę w nocy i od razu chciałabym uzyskać pomoc stąd moje pytanie czy przyjmą mnie od razu na pogotowiu

Gość gość
mi też pomagała tantum rosa ale na drobną infekcję, a na coś takiego jak Ty, to tylko i wyłącznie lekarz. Nie wygląda mi to też na zwykłą infekcję. Za to przyjrzałabym się partnerowi...

Gość gość
jeśli pojedziesz w nocy, to przyjmą, jeśli w ciągu dnia to nie wiem czy nie zawrócą do przychodni

Gość gość
Szukaj na miejscu pomocy w kraju w którym jesteś. Z reguły za nagłe wypadki się nie płaci.

Gość gość
Właśnie miałam zamiar od razu po przyjeździe w środku nocy udać się na pogotowie ale nie wiem czy będzie ginekolog Tutaj nie mam możliwości dojść nawet do apteki bo trzeba dojechać do niej pociągiem a stacja 4km dalej Także nie dam rady