Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w którym miesiącu wasze dzieci karmione tylko piersią zaczęły przesypiac noce ?

Polecane posty

Gość gość

Pytam do mam karmiących piersią

Gość gość
no ja już nie karmię od dawna, bo moja córtka ma 7 lat :P ale pamiętam że zaczęła przesypiać całe noce (od około 22-giej do 7-8 rano) jak miała niecałe 3 miesiące. karmiłam ją na żądanie, do 6.miesiąca, potem powol i wprowadzalam kaszki ryżowe, owoce warzywa, mięso dopiero po 8. miesiącu. skonczylam karmić całkowicie jak miała 11 miesięcy

Gość gość
dopiero, gdy przeslismy na mleko MM, wczesniej pobudki po 10 razy w nocy

Gość gość
U nas też dopiero jak przeszlysmy na mm w wieku 8 miesięcy

Gość gość
Corka jak miala 16 miesiecy. Syn jak mial 2 miesiace, ale on duzo pil w ciagu dnia i maraton kp mialam wieczorem, pro kilka h przed zasnieciem. Ogolnie mleko matki jest bardziej lekkostrawne niz mm i dlatego takie zapchane dzieci spia dluzej. Ale jak zacznie sie zabkowanie, czy sa kolki to czym bys nie karmila beda sie budzic. Ogolnie uwazaj, zeby nie wpasc w pulapke. Moja znajoma odstawila od piersi roczniaka, ktory kiepsko spal. Wprowadzila butle z mm przed seem i ... Porazka. Maly zamiast lepiej spac nadal sie budzil. Wiec zaczela wprowadzac wiecej mm w nocy. I tak zamiast wreszcie spac wstawala I robila butelki, bo mlody szybko sie przyzwyczail do picia w nocy i wyl jej z glodu. Innej znajomej obaj synowie przesypiali noce prawie od poczatku a byli na piersi. Zalezy od dziecka.

Gość gość
Syn 10 tygodni

Gość gość
Mòj syn ma rok. 10 miesiący był na kp i budził się 6-10x. Teraz jest na mm i budzi się po około 4-6x. Widoku na przespanie przez niego nocy - brak.

Gość gość
Do 6 miesiaca kp 2-3 razy w nocy. Do 8 miesiaca raz kp w nocy. Przesypiala cale noce od ok 8-9 miesiaca. karmilam piersia 14 miesiecy.

Gość gość
Karmilam 4 msc. Syn ma 3 lata i przespane noce sa sporadycznie:P