Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale sobie wstydu narobiłam.

Polecane posty

Gość gość

Chodzę na takie zajęcia pewnej odmiany jogi raz w tygodniu. Wczoraj zupełnie nie wiem co się ze mną stało, ale zemdlałam właśnie na tych zajęciach. Nie mam żadnych schorzeń. Dość szybko odzyskałam przytomność. Przerażony instruktor chciał zadzwonić na pogotowie ale poprosiłam by nie dzwonił. Odwiózł mnie do domu, a potem wrócił się jeszcze z obiadkiem na wynos z restauracji. Co za wstyd sobie zrobiłam.

Gość DIETOLOG 24 LATA
Za mało potasu. Jedz pomidory i banany.

Gość gość
cionza? :)

Gość gość
Biorąc pod uwagę, że nikogo nie mam i jestem dziewicą to ciąża zdaje się być prawdopodobnym wyjaśnieniem. :)

Gość gość
Twoje cialo nie dalo rady i tyle. To zaden wstyd. A moze ten Pan chciałby czegoś wiecej? No raczej nikt obiadku ot tak nie przywozi ;) Bierz sie za tego Pana :D

Gość gość
Tylko, że to nie były pierwsze zajęcia... Chodzę tam już od długiego czasu. Raz w tygodniu. Poza tym skąd on mógł wiedzieć, że ja zemdleję?

Gość gość
Wstyd? Jakimi kategoriami do tego podchodzisz, bo nie rozumiem. Po prostu zaslabłas, to się zdarza.

Gość gość
Bo przeze mnie ten instruktor się przejął i miał wieczór z głowy... Głupio tak mi... Nic takiego się nie stało...