Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozstanie o piwo

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy były tu podobne tematy. mam chłopaka z którym jestem od roku bardzo go kocham, jest dobry dla mojej córki ale klocimy się najczęściej o jego zamiłowanie do piwa. pije codziennie od 5 sztuk i więcej a dla mnie to patologia. dodam że wiecznie nie ma pieniędzy bo wydaje na alkohol. niczego mi nie kupuje i jest wstrząśnięty tym że mu zwracam uwagę i nie akceptuje jego picia. czy według was przesadzam

Gość gość
dodam że jest nam dobrze razem a gdy słyszę jego pijany głos przez telefon to nie wytrzymuje. klocimy się potem jestem sama przez tydzień i tylko smsujemy. czuję się beznadziejnie płaczę nie śpię nie mam sił do życia bez niego. a on mnie po prostu zostawia bo mówi ze go nie kocham i nie akceptuje i ze on lubi pić i mi nic do tego. proszę pomóżcie mi

Gość gość
mój pije codziennie 2-3 piwa (w weekend do 5 dziennie) i tez nie jestem w stanie mu tego wyperswadowac. dla mnie to nie jest normalne, to prosta droga do uzaleznienia. czemu oni tego nie rozumieją??

Gość gość
Nie wiem. to twój też pije ogrom ale i tak mniej niż mój. nie mam siły już. jestem jak zombie. płaczę w pracy. nie mam sił już do tego związku